Cele mai populare mesaje de Crăciun, pe Instagram!

Dacă tot e pandemie și a trebuit să ținem cont de restricții, fără întâlniri și petreceri grandioase, influencerii Instagramului s-au împăcat cu situația, au profitat din plin de sărbătoare și au petrecut cele mai prețioase momente alături de familiile lor. Cum a arătat Crăciunul pe stil nou anul acesta? Iată cele mai populare și frumoase mesaje de Crăciun dedicate moldovenilor din toate colțurile lumii:

,,Crăciun Fericit tuturor! Fie ca în perioada sărbătorilor să vedeti lumea cu ochii unui copil, să trăiti minunea dragostei și să va bucurati de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare! Pace și sănătate in familiile voastre ❤️”, este mesajul lui Lilu pentru admiratorii săi, alături de o superbă poză de familie.

Nata Albot și Andrei Bolocan

,,We wish you a Merry Christmas and all the best🎄🍷

De la casa noastră spre casele voastre numai gânduri bune și urări de sănătate. Crăciun fericit, dragi moldoveni, oriunde v-ați afla”.

Igor Stribițchi, alături de fiica și soția sa

,,Familia e cel mai sfânt lucru! Prețuiți si fiți alături!!! Crăciun fericit!!!”

Cornelia și Marcel Ștefăneț

,,De la noi pentru voi pupici, gânduri bune și multe zâmbete!🥰❤️
Sărbători frumoase!🎄🌟🥰

Cleopatra Stratan și logodnicul ei, Edward Sanda

,,Merry Christmas everyone! 🎄❤️, Our first Christmas together 🥰❤️”

Natalia Gordienko, interpretă

,,Alături de Christian, vă dorim un Crăciun Fericit! Haideți să ne luăm rămas bun de la acest an cu recunoștință pentru experiența pe care noi toți am trăit-o! Aș vrea foarte mult să prețuim clipele în care suntem împreună și să ne îmbrățișăm! Să aveți parte de un Crăciun frumos și cald! Vă iubim! 💙„”

Dana Markitan, interpretă, și fiul ei

,,Dragii mei, aţi observat că adie aşa de mult, nu doar pe retele, a bucurie? Vreau şi de Crăciun , şi mereu să fiţi constienti, şi să apreciaţi oamenii dragi pe care îi aveti alături. Şi viaţa în sine. E prea frumoasa ca să nu fii fericit. Dragoste, reciprocitate, căldura sufletească, implicare, apreciere să aveti în toate clipele vieţii. Crăciun fericit şi sărbatori frumoase. 🎵”.

Aura

,,Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul, sunt o familie fericită şi prietenii dragi aproape. CRĂCIUN FERICIT! 🎅🌲❄

Ion Paladi, artist, alături de fiul și soția sa

,,Cel mai mare dar care mi-l poate aduce Craciunul, este familia fericită 👨‍👩‍👦, prietenii dragi aproape si multa-multa sănătate!!! Vă doresc un “Crăciun Fericit” alături de cei dragi sufletului, alături de oamenii pe care îi iubiți, să fiți așteptați și apreciați oriunde în lume ați fi. 🙏❤Cu mult drag, Ion Paladi”.

Maria Marian, prezentatoare TV

,,CRĂCIUN FERICIT ȘI BINECUVÂNTAT ❤️Armonie și bine să Vă fie Acasă, pace, liniște și înțelegere! Să vă fie familiile sănătoase, părinții, frații și surorile. Prețuiți fiecare zi și trăiți frumos. Sărbători cu multă lumină în suflet și în jur. Magie în fiecare casă ✨Crăciun Fericit vă doresc din toată inima ❤️

Lili Lozan și-a arătat în premieră fiul! Cu cine seamănă Adrian?
Articolul anterior
Un copil care atârna de balconul situat la etajul 12, salvat în ultimul moment
Articolul următor
Alte articole interesante