Celebrul DJ Avicii a murit la vârsta de 28 de ani. Care este ultimul mesaj pe Instagram?

Unul dintre cei mai renumiți artiști din lume, suedezul DJ Avicii, a murit la vârstă de 28 de ani.

separator

Avicii, cu numele real Tim Bergling, a murit în Muscat, Oman. Detaliile morții sale subite încă sunt neclare și neconfirmate.

O declarație emisă de oamenii din anturajul său spune:

,,Cu o durere profundă, anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut și ca Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman, vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de confidențialitate în acest moment dificil. Nu vor fi date alte declarații. DJ Avicii a decedat la vârsta de 28 de ani.

Avicii s-a retras din interpretarea live în 2016, invocând motive de sănătate.

Avicii a suferit, anterior, pancreatita acută, provocată de consumul excesiv de alcool. El și-a eliminat vezica biliară și apendicele în anul 2016. Avicii a avut fani în întreaga lume și a fost unul dintre cei mai populari DJ ai tuturor timpurilor.

Hit-ul său Wake Me Up cu Aloe Blacc este una dintre piesele sale cele mai populare.

El a fost, de asemenea, unul dintre cei mai plătiți DJ din toate timpurile, câștigând 28 de milioane de dolari numai în 2014. Ultima postare a sa pe Instagram, de acum două săptămâni, a fost de acasă, din California. Dj Avicii a scris: ,,În California mereu e soare”.

🌞🌫It’s always sunny in California🌫🌞

A post shared by Avicii (@avicii) on

Institutul de Microbiologie al AȘM: flăcările au afectat o suprafaţă de peste 1000 de metri pătraţi. Imagini după dezastru!
Articolul anterior
,,Miliard”, ultimul film al actorului Mihai Curagău a fost premiat cu Grand-Prix!
Articolul următor
Alte articole interesante