Celebrul interpret Michael Buble, a cărui copil a fost diagnosticat cu cancer, va deveni tată din nou

În urmă cu puțin peste un an, artistul cerea ajutor pentru a-l salva pe Noah, băiețelul său în vârstă de 3 ani care fusese diagnosticat cu cancer.

separator

E vorba despre familia artistului Michael Buble , câștigător a numeroase premii Grammy. El și soția, Luisana Lopilato, sunt doi părinți prea mult încercați. În noiembrie 2016, primul lor născut, o mândrețe de băiat, Noah, era diagnosticat cu o formă foarte rară de cancer, la ficat. Boala afectează mai ales copiii sub cinci ani. Un diagnostic nemilos, dar pe care părinții l-au sfidat.

Iar în primăvara anului următor, tratat fiind, trecând prin patru luni de chimioterapie, deja Noah se simțea mult mai bine. Atunci, soția artistului era optimistă după multă vreme, afirmând într-un interviu că în sfârșit se pot gândi la viitor. Declara atunci că i-ar plăcea să aibă și 20 de copii, doar că, probabil, corpul nu o va ajuta.

Iar minunea iată că se întâmplă. Deocamdată nu se știe sexul bebelușului, dar e lesne de imaginat bucuria ce domnește în familie. Luisana Lopilato, în vârstă de 30 de ani, e însărcinată în două luni și jumătate.

Topul celor mai frumoase orașe din lume
Articolul anterior
Tot mai puțini moldoveni decid să-și construiască o casă
Articolul următor
Alte articole interesante