Celebrul olar Vasile Gonceari cere ajutor! Fiul meșterului, în vârstă 13 ani, se află în stare gravă

Familia celui mai cunoscut olar din Moldova, Vasile Goncear, trece printr-o dramă greu de imaginat. Fiul de numai 13 ani al meșterului popular a fost diagnosticat acum două luni cu tumoare la nivelul globului ocular. Vasilică a suportat o intervenție chirurgicală de extirpare a ochiului stâng, la o clinică din Odessa. Din păcate, copilul se află într-o stare gravă acum. Medicii din Turcia au stabilit că tumoarea s-a extins la alte organe, iar viața lui Vasilică este în pericol.

separator

Maestrul în olărit Vasile Goncear este răpus de durere:

,,Am reușit multe în viață, mă consider un om realizat și fericit, văzăndu-mi îngerașul, un bărbat olar începător, o personalitate, un om cu inimă mare, la doar 13 anișori. Surpriza am avut-o de o lună, Domnul mi-a trimis o încercare grea. Într-o lună, Vasilică, un copil care nu a fost bolnav niciodată, a ajuns să se țină de numai câteva fire subțiri de viață, dar cu el – și sensul vieții mele. Vasilică avea intoxicație, laringită, i se înroșise ochiul stâng. Medicii au depistat o formațiune. Acum, luptăm, dăm totul pentru a-l salva și nu a pierde nici o șansă”.

Vasilică are nevoie de 100.000 euro pentru a fi salvat. Atât costă tratamentul care l-ar ajuta pe băiețel să se vindece. Medicii din Turcia spun că au avut un caz similar cu o fetiță din Georgia, care după 10 luni de tratament, a plecat acasă sănătoasă.

,,Am înțeles că am nevoie de mai mulți bani decât stă în puterile noastre, posibilitățile se vor epuiza rapis, rog întreaga societate să ne susțină în lupta pentru viața lui Vasilică și confruntarea bolii care nu iartă și nu îți dă timp să te gândești de două ori. Tratamentul este început. Sperăm că și mai departe vom avea alături oameni de bună credință și ajutorul Domnului. Mulțumim anticipat”, ne roagă olarul Vasile Goncear.

Cei care doresc să ajute familia olarului Vasile Goncear sunt rugați să acceseze platforma caritate.md pentru a face donație și a-i oferi lui Vasilică șansa de a supraviețui.

Un bebeluș de numai două luni a fost bătut crunt de către tatăl său aflat în stare de ebrietate
Articolul anterior
Util! Cum să-ți păcălești creierul să învețe
Articolul următor
Alte articole interesante