Celine Dion a primit un diagnostic crunt. Vedeta cântărește doar 40 de kg

Celine Dion și-a anunțat fanii că trebuie să amâne turneul muzical din Las Vegas din cauza unor probleme de sănătate. Artista se confruntă cu tulburări care o împiedică să susțină spectacole: „Din cauza simptomelor pe care le experimentează nu mai poate participa la repetițiile pentru noul show”, notează Variety.

„Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin. Vreau să depășes această situație cât mai repede”, a spus artista într-un comunicat recent, scrie Profm.ro.

Totodată, s-a spus că echipa medicală care se ocupă de artistă continuă să o supravegheze și să o trateze, dar simptomele cu care se confruntă nu îi mai permit să aibă repetiții sau să susțină spectacole.

Sora vedetei a negat declarațiile, dar o altă rudă a spus adevărul. Acesta a declarat pentru publicația Here că vedeta nu mai poate merge și că din cauza durerilor picioarele și gambele ei sunt paralizate.

Tot presa tabloidă scrie că vedeta a ajuns să cântărească numai 40 de kg și că toți sunt sceptici cu privire la starea ei de sănătate. Artista suferă de degenerescență musculară, o afecțiună rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului.

Artista canadiană Celine Dion, renumită la nivel mondial, și-a amânat repetițiile la noua serie de concerte, numită „Céline”, la Resorts World Las Vegas. Show-urile din 5 – 20 noiembrie 2021 şi 19 ianuarie – 5 februarie 2022 ar urma să fie reprogramate.

Man who drunkenly changed his name to Celine Dion won't change it back

sursa

A apărut un nou medicament pentru coronavirus. Se bazează pe anticorpi și are o eficacitate înaltă în prevenirea Covid-19
Articolul anterior
Moldova arde, fără ploi. Peste 50 de incendii au izbucnit în doar o zi
Articolul următor
Alte articole interesante