Cernăuți: un bărbat revenit din Italia a adus acasă coronavirus

În Ucraina, a fost confirmat primul caz de coronavirus, la Cernăuți. Conform presei, un bărbat cu acest virus a revenit recent din Italia.

separator
Ministerul Sănătății din Ucraina a raportat că țara a confirmat primul caz de coronavirus. Potrivit presei ucrainene, diagnosticul a fost confirmat de un pacient din Cernăuți, care a revenit din Italia.

,,Coronavirusul chinezesc de nou tip a ajuns în Ucraina. Diagnosticul a fost confirmat la un bărbat din regiunea Cernăuți, care a ajuns din Italia pe 26 februarie”, a anunțat ministrul adjunct al Sănătății, Viktor Lyashko, în cadrul unui briefing, pe 3 martie.

Simptomele pacientului au apărut pe 28 februarie, spitalizarea a avut loc pe 29 februarie, iar seara, luni, 2 martie, coronavirusul a fost confirmat. Soția pacientului nu prezintă în prezent simptome. După cum v-am spus mai devreme, luni, 2 martie, am avut patru cazuri de suspiciune. Astăzi unul a fost confirmat. Lucrăm ca de obicei. Am elaborat un algoritm clar de lucru ”, a spus el.

,,În prezent, bărbatul este internat în spital. Cuplul nu a avut contacte cu rudele, s-au autoizolat în apartamentul lor ”, a declarat ministrul adjunct.

Clipe de coșmar. Două minore din Capitală, jefuite în plină zi în timp ce se întorceau de la școală
Articolul anterior
O mamă a înrămat portretul pe care fiica ei i l-a realizat, apoi s-a machiat ca să semene cu personajul din desen
Articolul următor
Alte articole interesante