Cezar Ouatu după Eurovision!

cezar-ouatu-eurovision-semifinala11Cezar Ouatu a revenit în țară după experiența Eurovision. Chiar dacă nu a obținut un loc mai bun în clasament, acesta se pregătește acum pentru noi proiecte.

separator

Pentru faptul că nu a obținut un loc fruntaș artistul dă vina pe jocurile geopolitice, dar se declară mulțumit de aprecierile publicului și ale unor oameni influenți din industria media sau fashion.

„Cred că dacă aș fi reprezentat o altă țară, de exemplu, Italia, aș fi câștigat Eurovisionul“, a declarat acesta.

Dan Manoliu, șeful delegației Eurovision, susține că Cezar a primit complimente din partea fostei câștigătoare Loreen și chiar a designerului Jean Paul Gaultier.

„Acum m-am calmat… mă gândesc la noi proiecte… am fani care-mi scriu din toată lumea.  Am primit sute de mesaje cu sute de fotografii cu voturi, oameni care n-au putut vota.  Nu mai particip la Eurovision. Eu sunt cântăreț de operă”, a mărturisit el la aeroport, citat de WOWbiz.ro.

Revenit în țară, Cezar Ouatu se pregătește pentru două proiecte importante. Mai întâi, va canta pe aceeași scenă cu Andrea Bocelli, apoi, va lansa o piesă alături de Smiley.

Sexy și provocatoare în noul său clip!
Articolul anterior
H & M vine cu o nouă colecție pentru copii!
Articolul următor