China a trimis în Italia un avion cu medici, medicamente pentru Covid-19 și 30 de tone de ajutoare medicale

China anunță că a trimis în Italia un avion cu medici specialiști care sa ajute cu aplicarea tratamentelor care au dat rezultate la ei si au adus 30 tone de ajutoare medicale.

separator
Ambasada Chinei din Italia: ,,Pentru a lupta împotriva epidemiei Covid-19 împreună, guvernul chinez a trimis o echipă de experți medicali în Italia, formată în comun de Comisia Națională de Sănătate din China și Societatea Crucii Roșii din China. Echipa va zbura astăzi la Roma împreună cu donații constând în echipamente medicale de urgență și rechizite.

„Acum câteva ore de odihnă și echipa de medici chinezi vor fi gata să ajute”După o scurtă așteptare pe aeroportul Fiumicino, ambasadorul Li Junhua și reprezentanții italieni au salutat China Eastern A350 cu echipa de specialiști chinezi și peste 30 de tone de rechizite medicale pentru a ajuta Italia în lupta împotriva # COVID19, Aproape 10.000 de kilometri de la #Shanghai până la #Rome, dar există un mare entuziasm.

Italia a trecut de bariera de 1.200 de decese provocate de coronavirus. În total deja sunt înregistrate 17.660 de cazuri.

Sursa

Aveți grijă de sănătatea voastră! Anunț de la Unica Sport
Articolul anterior
De astăzi, au intrat în vigoare sancțiunile privind nerespectarea măsurilor legate de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante