Chișinău: Poliția va patrula zonele verzi pentru a sancționa persoanele care lasă gunoi

Primarul capitalei solicită oamenilor legii să se mobilizeze în parcurile și zonele verzi din capitală pentru a pedepsi persoanele care lasă gunoi.

„Am fost cu picii în mai multe zone verzi din capitală, în una din ele chiar am strâns după cei cărora le place excesiv „bericica”, „cincizeacul”, frigăruiul. Sunt oameni foarte responsabili, vin cu sacul din urma lor, dar sunt din ăștia care au mâncat, au băut și au împrăștiat tot ce au putut.

De băut au băut, cu capul în salată au dormit, de bătut au bătut, treaba lor, evident că ar fi foarte bine să fie cât se poate de securizat în acest sens. Vă rog poliția să se mobilizeze suplimentar pentru toți doritorii de a lăsa gunoaie prin parcurile capitalei. Ne place să fie frumos, ne place să fie curat, bine, în același timp sunt care nu respectă aceste lucruri. Hai să le dăm peste mâini și revenim la aspectele legate de contravenții cu privire la murdăriile care sunt lăsate de unii”, a spus Ion Ceban, în cadrul ședinței Primăriei de astăzi, potrivit www.unimedia.info.

Peste 80.000 de cetățeni din diasporă s-au înregistrat prealabil pentru a putea vota la alegerile parlamentare din 11 iulie
Articolul anterior
Caz grav într-o școală. Un copil de opt ani a fost strivit de un dulap
Articolul următor
Alte articole interesante