Chișinăul iese oficial de sub cod roșu! Activitățile în domeniile Horeca, teatru, concert și sportiv vor fi relaxate

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a decis ieșirea capitalei de sub cod roșu de alertă epidemiologică și schimbarea acestuia în cod portocaliu. Anunțul a fost făcut câteva minute în urmă de primarul Ion Ceban, scrie replicsmedia.info..

Edilul capitalei anunță relaxări în activitățile Horeca, cultural și sportiv, dar cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a COVID-19. Decizia urmează să fie publicată în scurt timp, dă asigurări Ion Ceban.

„Acest lucru ne permite relaxarea unor măsuri atât pentru horeca, domeniul sportiv, domeniul cultural. O să revenim cu detalii și decizia comisiei va fi publicată în scurt timp, dar am stabilit de comun acord, toți membrii comisiei, 27 la număr că din 1 decembrie urmează ca teatrele, splile de concert să revină la activitatea în regim obișnuit, evident cu păstrarea normelor de siguranță și cu prezentarea, așa cum prevede legislația și normele, a certificatului Covid. Alte detalii în ceea ce ține domeniul sportului, horeca, toate vor fi publicate în curând”, a declarat Ceban.

Au început lucrările de asamblare a principalului pom de Crăciun din capitală
Articolul anterior
România începe lucrările de reabilitare a birourilor vamale Sculeni și Albița! Oamenii sunt îndemnați să treacă prin alte puncte vamale
Articolul următor