Chris Pratt s-a logodit cu fiica lui Arnold Schwarzenegger

Actorul Chris Pratt şi Katherine Schwarzenegger, fiica lui Arnold, şi-au anunţat logodna pe Instagram, deşi relaţia lor a început doar în urmă cu şase luni.

separator
Protagonistul filmului Jurassic World, în vârstă de 39 de ani, a început să iasă împreună cu Katherine Schwarzenegger din vara trecută. Cei doi au făcut acum un pas înainte în relaţia lor, după cum se vede din imaginea postată de actor în care apar amândoi îmbrăţişaţi, iar tânăra îşi arată inelul de logodnă.

„Scumpă Katherine, sunt atât de fericit că ai spus da! Sunt foarte emoţionat să mă căsătoresc cu tine…”, este mesajul postat de actor şi care a strâns deja mii de „like-uri” şi de felicitări.

Katherine (în vârstă de 29 de ani) este fiica actorului Arnold Schwarzenegger şi a scriitoarei Maria Shriver, a studiat Jurnalismul şi Comunicarea la Universitatea South din California şi este decoratoare de interioare.

Chris Pratt a divorţat în urmă cu doi ani de actriţa Anna Faris, cu care a fost căsătorit între 2009 şi 2017, iar băiatul lor Jack s-a născut în august 2012, potrivit agerpres.ro.

Cinci mituri despre iubire care nu sunt adevărate
Articolul anterior
8 remedii care curăță în mod natural colonul
Articolul următor
Alte articole interesante