Christina Ricci se bucură de fericire, după divorț. Actrița s-a recăsătorit și este în așteptarea unui bebeluș

Christina Ricci şi-a schimbat viaţa total. Actriţa s-a căsătorit, la doar două luni după ce a făcut anunţul că este însărcinată. Mark Hampton este cel care i-a devenit soţ şi este tatăl celui de-al doilea său copil. Ricci a publicat două fotografii de la nuntă, în care apare alături de alesul său, dar şi cu o burtică vizibilă.

Ea a scris în descrierea pozelor: ”Dl şi doamna”. Actriţa în vârstă de 41 de ani s-a căsătorit cu Hampton, în vârstă de 37 de ani. Valuri de felicitări au curs pentru cei doi pe pagina de Instagram a artistei. I-au scris inclusiv persoane cunoscute, ca Kelly Ripa, Juliette Lewis, Helena Christensen, Eva Chen şi Octavia Spencer.

Christina Ricci s-a căsătorit. Actriţa este însărcinată şi proaspăt divorţată

”Ce legătură superbă”, a exclamat Lewis.

Christina Ricci a avut un buchet de flori modest, din flori de toamnă. Însă mirii transmit atât de multă fericire. Această poveste de dragoste vine ca un deznădămând fericit, după divorţul lui Ricci. Ea mai are un fiu în vârstă de 7 ani, Freddie, din căsătoria cu fostul soţ, James Heerdegen. Divorţul s-a pronunţat în iulie, după 7 ani de căsătorie. Actriţa a intentat divorţul la scurt timp după ce a fost agresată de Heerdegen, în vârstă de 43 de ani.

Christina Ricci s-a căsătorit. Actriţa este însărcinată şi proaspăt divorţată

Ea a obţinut ordin de restricţie imediat după incident şi a susţinut de îndată diferenţele ireconciliabile care au dus la separarea oficială.

A fost un proces tumultos, în care a reuşit să învingă, dar şi să obţină custodia deplină a fiului său în luna aprilie a acestui an.

Acum, actriţa se bucură de fericire şi de ipostaza de mireasă şi de viitoare mamă.

sursa: www.okmagazine.ro

Vremea se va încălzi simțitor! Meteorologii anunță maxime de +23 de grade
Articolul anterior
Coronavirus: 1.666 de noi cazuri și 32 de decese, raportate astăzi
Articolul următor
Alte articole interesante