Cindy Crawford: la 47 ani cu o siluetă de invidiat. Află secretul ei!

imagesFără ea este dificil să ne imaginăm lumea modei, deoarece

separator
este una dintre cele mai cunoscute modele ale lumii. Numele ei este – Cindy Crawford, femeia care la cei 47 de ani arată mai bine decât în tinereţe.

Anul acesta împlinește 47 ani şi are dimensiuni fantastice: 86-65-91. Arată extraordinar, iar presa de pretutindeni se întrece în a da verdictul care ar descrie secretul corpului perfect. Iar ea spune: “ din moment ce înveţi să mănânci sănătos, pur şi simplu nu îţi va mai fi poftă de nimic şi nu vei mai avea niciodată probleme cu kilogramele”.

S-a născut pe 20 februarie 1966 în DeKalb, Illinois. Potrivit martorilor, Cindy a crescut „rățușca cea urâtă”: picioare lungi și mâini disproporționate îndoite, fiind ironizată de mulți.

Provine dintr-o familie săracă, dar cu reguli stricte: la orele 21.00 toți copiii trebuiau să fie în pat, iar fetele nu aveau dreptul să folosească cosmetică.

12 3 4 5
6

În timpul anilor 1980 și 1990, Cindy a fost printre cele mai populare supermodele.

În anul 2000, renunță la viața de model, iar prezența sa este din ce în ce mai rară. În 2005, crează o linie de produse cosmetice și este prima care publică pe youtube exemple de exerciții fizice ce pot fi practicate de femei la domiciliu.

De-a lungul timpului pe lângă sfaturile de frumusețe, celebrul  model a îndeamnat  sute de femei cum să se mențină mereu în formă:

  • „Ia micul dejun cu o oră înainte de a-ţi începe programul de ars calorii și alege musli, terci de ovăz sau pâine graham.
  • Mănâncă des (sunt trei mese principale: mic dejun, prânz, cina, plus două gustări între).
  • Indiferent ce consumi, asigură-te că incluzi mâncare sănătoasă, cel puţin cinci porţii de fructe şi legume pe zi.
  • Păstrează legumele crude sau gătite slab şi alege întregul fruct în locul sucului.
  • Asigură-te că dieta ta conţine proteine (pui, carne slabă sau peşte) şi carbohidraţi sănătoşi (fasole, linte).
  • Tratează fiecare gustare ca pe o ocazie de a mânca.
  • Aşează-te, foloseşte o farfurie, dacă este nevoie şi concentrează-te pe savurarea aromelor”.

1 2 3 Opening Gala: Fantastic Mr Fox - Red Carpet Arrivals cindy_crawford_bikini_body
cindy-crawford3

În concluzie Cindy spune: „Când simt că nu-mi este permis ceva, atunci acel ceva mi-l doresc foarte mult. Sunt zile când sunt mai atentă la carbohidraţi, dar nu-i elimin. Odată ce ai învăţat să mănânci corect, nu te vei mai simţi privată de anumite tipuri de alimente”.

Crawford a fost căsătorită cu actorul Richard Gere între anii1991-1995. Deși nu au avut copii, ea a afirmat că  Richard a fost unul dintre cei mai influenți oameni din viața ei (după părinți).

Acum este căsătorită cu Rande Gerber, din 29 mai 1998, cu care are doi copii: Presley Walker și Kaia Jordan.

1 175458-cindy-crawford-et-son-mari-637x0-2 cindycrawford images thumbs_02
thumbs_04

text: Iulia Arnaut

Orașul în care localnicii au acces gratuit la piscine în zilele caniculare

Vecinii bulgari pătimesc din cauza valului de caniculă. În sudul Bulgariei, pompierii se luptă cu incendii de vegetație, iar în nord-vest sunt prognozate temperaturi de 43 de grade Celsius. Atmosfera este sufocantă și la croați.

Termometrele de la intrarea într-o piscină publică din Zagreb indică 35 de grade Celsius. Este neobișnuit de cald pentru capitala Croației, motiv pentru care autoritățile locale au decis ca, timp de trei zile, accesul la cele cinci bazine din oraș să fie gratuit, conform stirileprotv.ro.

Apa are 27 de grade Celsius și este perfectă pentru cei dornici să se bălăcească în voie.

Cinci mii de persoane au ajuns la piscinele publice din Zagreb weekendul trecut. Potrivit estimărilor, în acest final de săptămână, numărul se va dubla.

Și bulgarii dau piept cu temperaturi greu de suportat. La Sofia sunt așteptate astăzi 36 de grade Celsius. Primăria a trimis cisterne ca să ude din plin bulevardele circulate și a creat puncte unde sunt împărțite sticle cu apă. În alte regiuni ale țării este și mai cald. Vor fi maxime de 43 de grade în următoarele zile.

Bulgaria se află sub un val de caniculă încă din iunie – considerată cea mai călduroasă lună din 1930, de când se fac măsurători oficiale. 

Două femei s-au înecat în râul Nistru

În ciuda avertismentelor repetate, o nouă tradegie s-a produs la scăldat în Nistru. Două femei, de 29 de ani și de 19 ani, ambele din regiunea transnistreană, au murit înecate.

Primul caz s-a produs ieri, în localitatea Chițcani. Femeia de 29 de ani era pe malul apei împreună cu copilul ei de 3 ani, cu sora sa și mai mulți prieteni și se știe că au consumat alcool. Femeia a intrat în apă împreună cu un prieten și doi minori dar imediat a dat semne că se îneacă. Bărbatul care o însoțea a ajutat copii să ajungă la mal, iar când a revenit, victima dispăruse deja sub apă, potrivit TVR Moldova.

Al doilea caz s-a produs după lăsarea întunericului. Femeia de 19 ani se afla la o aniversare împreună cu mai mulți prieteni și, desi au consumat alcool, au intrat în apă adâncă. Bărbații au fost luati de curenti și au fost salvați de un pescar. Doar tânăra s-a dus sub apă și nu a mai putut fi salvată.

Amenajarea amfiteatrului din sectorul Ciocana este aproape gata. Cum pot locuitorii orașului să-și petreacă timpul aici

Primăria Chișinău anunță că lucrările de construcție ale unicului Amfiteatru din sectorul Ciocana au fost finalizate, urmând a fi instalat sistemul de irigare și amenajat spaţiul verde.

Chișinău: Construcția Amfiteatrului din sectorul Ciocana, finalizatăFoto: chisinau.md

Amfiteatrului din bd. Mircea cel Bătrân 4/3 a fost creat de la zero, iar zona adiacentă a fost amenajată cu două terenuri de joacă și unul de fitness, spațiu unde doritorii pot juca șah, zone de odihnă pentru copii și maturi și a fost instalat mobilier urban. Totodată au fost instalate camere de supraveghere video și sistemul de iluminat public.

Reparate au fost și scările care duc către I.P. L.T. „Gaudeamus” şi amenajate rampe de acces pentru persoanele cu necesităţi speciale. Au fost create noi căi de acces spre scuarul cu amfiteatru.

Amfiteatrul deja găzduieşte diferite evenimente culturale în aer liber.

gallery images

De ce bărbații trebuie să consume mai multă apă decât femeile?
Articolul anterior
Mai puţină sare, mai multă frumuseţe!
Articolul următor