Cindy Crawford: la 47 ani cu o siluetă de invidiat. Află secretul ei!

imagesFără ea este dificil să ne imaginăm lumea modei, deoarece

separator
este una dintre cele mai cunoscute modele ale lumii. Numele ei este – Cindy Crawford, femeia care la cei 47 de ani arată mai bine decât în tinereţe.

Anul acesta împlinește 47 ani şi are dimensiuni fantastice: 86-65-91. Arată extraordinar, iar presa de pretutindeni se întrece în a da verdictul care ar descrie secretul corpului perfect. Iar ea spune: “ din moment ce înveţi să mănânci sănătos, pur şi simplu nu îţi va mai fi poftă de nimic şi nu vei mai avea niciodată probleme cu kilogramele”.

S-a născut pe 20 februarie 1966 în DeKalb, Illinois. Potrivit martorilor, Cindy a crescut „rățușca cea urâtă”: picioare lungi și mâini disproporționate îndoite, fiind ironizată de mulți.

Provine dintr-o familie săracă, dar cu reguli stricte: la orele 21.00 toți copiii trebuiau să fie în pat, iar fetele nu aveau dreptul să folosească cosmetică.

12 3 4 5
6

În timpul anilor 1980 și 1990, Cindy a fost printre cele mai populare supermodele.

În anul 2000, renunță la viața de model, iar prezența sa este din ce în ce mai rară. În 2005, crează o linie de produse cosmetice și este prima care publică pe youtube exemple de exerciții fizice ce pot fi practicate de femei la domiciliu.

De-a lungul timpului pe lângă sfaturile de frumusețe, celebrul  model a îndeamnat  sute de femei cum să se mențină mereu în formă:

  • „Ia micul dejun cu o oră înainte de a-ţi începe programul de ars calorii și alege musli, terci de ovăz sau pâine graham.
  • Mănâncă des (sunt trei mese principale: mic dejun, prânz, cina, plus două gustări între).
  • Indiferent ce consumi, asigură-te că incluzi mâncare sănătoasă, cel puţin cinci porţii de fructe şi legume pe zi.
  • Păstrează legumele crude sau gătite slab şi alege întregul fruct în locul sucului.
  • Asigură-te că dieta ta conţine proteine (pui, carne slabă sau peşte) şi carbohidraţi sănătoşi (fasole, linte).
  • Tratează fiecare gustare ca pe o ocazie de a mânca.
  • Aşează-te, foloseşte o farfurie, dacă este nevoie şi concentrează-te pe savurarea aromelor”.

1 2 3 Opening Gala: Fantastic Mr Fox - Red Carpet Arrivals cindy_crawford_bikini_body
cindy-crawford3

În concluzie Cindy spune: „Când simt că nu-mi este permis ceva, atunci acel ceva mi-l doresc foarte mult. Sunt zile când sunt mai atentă la carbohidraţi, dar nu-i elimin. Odată ce ai învăţat să mănânci corect, nu te vei mai simţi privată de anumite tipuri de alimente”.

Crawford a fost căsătorită cu actorul Richard Gere între anii1991-1995. Deși nu au avut copii, ea a afirmat că  Richard a fost unul dintre cei mai influenți oameni din viața ei (după părinți).

Acum este căsătorită cu Rande Gerber, din 29 mai 1998, cu care are doi copii: Presley Walker și Kaia Jordan.

1 175458-cindy-crawford-et-son-mari-637x0-2 cindycrawford images thumbs_02
thumbs_04

text: Iulia Arnaut

Medvedev amenință cu un atac nuclear dacă Ucraina va încerca să recupereze Crimeea

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, fostul preşedinte şi premier rus Dmitri Medvedev, a lansat vineri, 24 martie, un nou avertisment privind folosirea armelor nucleare, relatează agenția EFE.

Ex-Russian President Medvedev meets Chinese leader Xi for talks on ties,  Ukraine war

Avertismentul vizează intenția Ucrainei de a recupera peninsula Crimeea, anexată de Rusia în anul 2014.

”Dacă vorbim despre ofensive serioase legate de încercarea de a recupera prin forţă Crimeea, este deplin evident că acesta va fi considerat un motiv pentru folosirea oricărui mijloc, inclusiv cele prevăzute în doctrina de descurajare nucleară”, a spus Medvedev într-un interviu acordat agențiilor de presă ruse, conform ziare.com.

Medvedev a precizat că doctrina Rusiei pentru descurajare nucleară prevede posibilitatea recurgerii la armele nucleare dacă existenţa statului rus în sine este ameninţată. Or, încercarea de a smulge o parte a statului rus este un atac la adresa existenţei sale, a explicat Medvedev, referind-se la Crimeea anexată de Rusia.

”Prin urmare, puteţi trage concluziile: există fundamentele evidente pentru folosirea oricărei arme. Absolut oricare”, a ameninţat fostul preşedinte rus. ”Sper că „prietenii” noştri de peste ocean sunt conştienţi de asta”, a completat el.

Totuşi, Medvedev crede că declaraţiile oficialilor ucraineni despre recuperarea Crimeei sunt mai degrabă propagandă. ”Tot felul de declaraţii despre recuperarea Crimeei sau altceva … Vedeţi, asta este propagandă şi aşa trebuie tratată. Ea există mereu în timp de război”, a observat responsabilul rus.

”Aceasta în primul rând pentru că situaţia economică prin care trec ei, spre deosebire de noi, este oribilă”, consideră Medvedev, adăugând că la ora actuală Kievul supravieţuieşte economic doar datorită finanţărilor externe. ”Ucraina nu este doar o ţară ruinată, este o ţară întreţinută complet din exterior, un stat falit”, a apreciat el.

Cât despre posibilitatea ca Ucraina să adere curând la UE, în opinia fostului preşedinte rus aceasta este ”o minciună absolută”.

Vânzările de șampanie au explodat în Dubai și Turcia, acolo unde au fugit mii de ruși. În Rusia s-au prăbușit dramatic

Războiul provocat de Putin în Ucraina a bulversat piețele energetice și alimentare atât din Europa, cât și din întreaga lume, unde prețurile au crescut, atingând valori istorice.

Astfel, ultimele date publicate privind exporturile de șampanie din Franța arată că acestea au explodat în anul 2022 la Dubai și în Emiratele Arabe Unite, dar și în Turcia, acolo unde au fugit zeci de mii de ruși. În schimb, livrările de șampanie franțuzească s-au prăbușit în Rusia, cu 81%.

Producătorii francezi au livrat anul trecut aproape 1,9 milioane de sticle de șampanie în Emiratele Arabe Unite, o creștere de 75%, în timp ce exporturile către Turcia au crescut și ele cu 120%, potrivit cifrelor publicate luna aceasta de Comite Champagne, scrie Bloomberg.

Cifre separate din Trade Data Monitor au arătat că exporturile de șampanie din Turcia către Rusia au crescut cu 182% în 2022.

În urma invaziei, cetățenii ruși au fost liberi să călătorească sau să se mute în Emiratele Arabe Unite și în țările învecinate. Este posibil ca prezența lor să fi avut un impact pozitiv asupra vânzărilor în locuri precum regiunea Golfului, a declarat David Chatillon, co-președintele al Union des Maisons de Champagne.

UE a impus o interdicție a exportului de produse de lux în Rusia în urma invaziei Ucrainei de anul trecut. Dar interdicția se aplică numai mărfurilor care costă mai mult de 300 de euro (323 de dolari), iar sticlele de șampanie costă adesea mai puțin decât atât.

Rusia, care a fost a 13-a cea mai mare piață de export în volume în 2021, a scăzut pe locul 38, după ce transporturile au scăzut cu peste 81% în 2022, arată datele statistice.

Producătorii au livrat în țară aproximativ 435.000 de sticle, față de peste 2,3 milioane în 2021. SUA – 33,7 milioane de sticle, Marea Britanie – 28,1 milioane, Japonia -16,6 milioane, Germania – 12,2 milioane, Italia – 10,6 milioane, Australia – 10,5, Belgia – 10,3 milioane, au fost cei mai mari consumatori internaționali de șampanie venită de la Paris, după Franța.

În schimb, rușii au devenit anul trecut principalii cumpărători străini de proprietăți imobiliare din Turcia și Dubai, deoarece sancțiunile legate de invadarea Ucrainei de către Kremlin i-au determinat să investească în străinătate.

Ei au cumpărat un record de 16.312 de case în Turcia în 2022, conform datelor Institutului de Statistică din Turcia, și au fost clasați pe primul loc în Dubai de firma de brokeraj Betterhomes.

Maia Sandu va merge în Găgăuzia pentru a planta copaci

Preşedintele Maia Sandu va participa sâmbătă la o acţiune de plantare a copacilor care va avea loc în autonomia găgăuză.

Maia Sandu merge să planteze copaci în Găgăuzia

Acest lucru a fost anunţat de secretarul de presă al preşedintelui, Irina Gotişan, transmite Infotag.

Campania de plantare face parte din Programul naţional de extindere şi refacere a pădurilor şi se desfăşoară în toată ţara, iar cetăţenii, agenţii economici şi autorităţile publice sunt încurajaţi să participe, a menţionat Gotişan. 

Potrivit ei, preşedintele nu are programate întâlniri cu conducerea Găgăuziei, astfel că vizita este „o manifestare a unei poziţii civice de îmbunătăţire a calităţii mediului şi de atenuare a efectelor schimbărilor climatice în Moldova”. 

De ce bărbații trebuie să consume mai multă apă decât femeile?
Articolul anterior
Mai puţină sare, mai multă frumuseţe!
Articolul următor