Cindy Crawford: la 47 ani cu o siluetă de invidiat. Află secretul ei!

imagesFără ea este dificil să ne imaginăm lumea modei, deoarece

separator
este una dintre cele mai cunoscute modele ale lumii. Numele ei este – Cindy Crawford, femeia care la cei 47 de ani arată mai bine decât în tinereţe.

Anul acesta împlinește 47 ani şi are dimensiuni fantastice: 86-65-91. Arată extraordinar, iar presa de pretutindeni se întrece în a da verdictul care ar descrie secretul corpului perfect. Iar ea spune: “ din moment ce înveţi să mănânci sănătos, pur şi simplu nu îţi va mai fi poftă de nimic şi nu vei mai avea niciodată probleme cu kilogramele”.

S-a născut pe 20 februarie 1966 în DeKalb, Illinois. Potrivit martorilor, Cindy a crescut „rățușca cea urâtă”: picioare lungi și mâini disproporționate îndoite, fiind ironizată de mulți.

Provine dintr-o familie săracă, dar cu reguli stricte: la orele 21.00 toți copiii trebuiau să fie în pat, iar fetele nu aveau dreptul să folosească cosmetică.

12 3 4 5
6

În timpul anilor 1980 și 1990, Cindy a fost printre cele mai populare supermodele.

În anul 2000, renunță la viața de model, iar prezența sa este din ce în ce mai rară. În 2005, crează o linie de produse cosmetice și este prima care publică pe youtube exemple de exerciții fizice ce pot fi practicate de femei la domiciliu.

De-a lungul timpului pe lângă sfaturile de frumusețe, celebrul  model a îndeamnat  sute de femei cum să se mențină mereu în formă:

  • „Ia micul dejun cu o oră înainte de a-ţi începe programul de ars calorii și alege musli, terci de ovăz sau pâine graham.
  • Mănâncă des (sunt trei mese principale: mic dejun, prânz, cina, plus două gustări între).
  • Indiferent ce consumi, asigură-te că incluzi mâncare sănătoasă, cel puţin cinci porţii de fructe şi legume pe zi.
  • Păstrează legumele crude sau gătite slab şi alege întregul fruct în locul sucului.
  • Asigură-te că dieta ta conţine proteine (pui, carne slabă sau peşte) şi carbohidraţi sănătoşi (fasole, linte).
  • Tratează fiecare gustare ca pe o ocazie de a mânca.
  • Aşează-te, foloseşte o farfurie, dacă este nevoie şi concentrează-te pe savurarea aromelor”.

1 2 3 Opening Gala: Fantastic Mr Fox - Red Carpet Arrivals cindy_crawford_bikini_body
cindy-crawford3

În concluzie Cindy spune: „Când simt că nu-mi este permis ceva, atunci acel ceva mi-l doresc foarte mult. Sunt zile când sunt mai atentă la carbohidraţi, dar nu-i elimin. Odată ce ai învăţat să mănânci corect, nu te vei mai simţi privată de anumite tipuri de alimente”.

Crawford a fost căsătorită cu actorul Richard Gere între anii1991-1995. Deși nu au avut copii, ea a afirmat că  Richard a fost unul dintre cei mai influenți oameni din viața ei (după părinți).

Acum este căsătorită cu Rande Gerber, din 29 mai 1998, cu care are doi copii: Presley Walker și Kaia Jordan.

1 175458-cindy-crawford-et-son-mari-637x0-2 cindycrawford images thumbs_02
thumbs_04

text: Iulia Arnaut

alte Articole interesante