Cine e Emaa, noua muză a lui Carla’s Dreams

Emaa, este o artistă care a apărut recent în peisajul muzical din România, dar a avut o ascensiune rapidă și colaborări de succes cu artiști care deja au un nume pe piața muzicală din România. Emaa a intrat în atenția publicului în urma unei colaborări cu trupa The Motans pentru melodia „Insula”, iar apoi cu Carla’s Dreams, la piesa ”N-aud”, devenită hit rapid.

Cine e Emaa

Emaa, pe numele său real Emanuela Alexa, are 28 de ani și vine din Lugoj. Artista este reprezentată de celebra casă de discuri, Global Records, care îi reprezintă și pe: Inna, Antonia, Carla’s Dreams, The Motans, Alina Eremia și mulți alții. Emaa a început să cânte încă de când era mică, fiind încurajată de mama sa și de bunici.

În liceu, Emaa a descoperit că are talent să scrie poezie și proză, iar treptat și-a transformat gândurile în versuri pentru piese.

Talentul de songwriter i-a adus Emanuelei colaborări cu Silent Strike, Deliric, BAB și Armies. Colaborarea cu Silent Strike a marcat-o din punct de vedere profesional, fiind și motivul pentru care a decis să se mute în București.

Emaa, succes internațional

O altă colaborare importantă, demnă de menționat, este cea cu Sickotoy la melodia „Gasolina”. Emaa a reușit să se facă remarcată nu doar în România, ci și în țări precum Kazahstan, Polonia, Bulgaria, Turcia și Portugalia.

Marele pas, decisiv în felul în care urma să evolueze din punct de vedere profesional, a fost mutarea din Timișoara la București.

„Aveam senzația că lucrurile se repetă, că nu mai asimilez nimic nou, așa că am simțit nevoia să plec. Simt și cred că am consumat tot ce era important pentru mine acolo. Cu toate astea, îmi face mereu plăcere să mă întorc, a spus Emaa despre plecarea din Timișoara. În capitala Banatului a locuit în ultimii ani după copilăria petrecută la Lugoj.

De unde vine Emaa

Întrebată de un reporter de ce a ales să își scrie numele cu doi de ”a”, Emaa a răspuns: ”Pentru că este mai ușor de găsit. Este foarte simplu, de fapt. Ema, simplu, nu era atât de ușor de găsit și este și 44 care 44 într-un fantasy world al meu este asumarea negrului, asumarea lucrurilor rele ca să poată fi transformate ulterior în ceva bun și pozitiv și atunci 44 este echivalent cu a”, a transmis Emaa pentru observatornews.ro.

sursa: www.fanatik.ro

Filmele unui regizor moldovean, premiate la Festivalul World Independent Cinema Awards din New York
Articolul anterior
Zeci de femei din Capitală au alergat în parcul Valea Morilor, pentru a susține femeile care luptă cu cancerul la sân
Articolul următor