S-a aflat cine este femeia ucisă în cazul dublei tragedii din Capitală

Tragedia din sectorul Telecentru al Capitalei a îngrozit societatea. Recent s-a aflat cine este femeia care a fost înjunghiată într-un apartament de către bărbatul în vârstă de 34 de ani, găsit fără suflare lângă blocul de locuit.

separator

Victima, în vârstă de 31 de ani, era un nume destul de cunoscut în lumea modei. E vorba despre modelul Anastasia Cecati. Tânăra s-a lansat în modeling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”,  iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală. Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”, scrie publika.md.

Moldoveanca s-a mutat apoi cu traiul în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport. Totodată, pe pagina Anastasiei de pe o reţea de socializare, internauţii au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe.

Bărbatul nu locuia cu victima, iar în ziua incidentului a venit acasă la ea și s-ar fi certat, după care i-a  aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului, iar apoi s-a aruncat în gol de la etajul 7 al blocului. În apartamentul din care se presupune că a căzut bărbtul, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, și ea fără suflare. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile.

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Vezi cum a fost la cea de-a V-a ediție a Taberei de Detox cu Galina Tomaș!
Articolul anterior
Tatiana Heghea a devenit mămică pentru a doua oară!
Articolul următor