Cine este noul ministru al Muncii și Protecției Sociale

Alexei Buzu este noul ministru al Muncii și Protecției  Sociale. Acesta a fost prezentat în cadrul conferinței de presă, la care Marcel Spatari și-a anunțat demisia.

Alexei Buzu este director executiv al Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.

Organizația promovează egalitatea de gen și incluziunea în Republica Moldova.

Alexei Buzu are o vastă experiență în analiza politicilor din perspectiva incluziunii și egalității de gen. Experiența sa variază de la sectoare precum: sănătate, piața muncii, apă și canalizare, tineret, migrație, asistență socială și, demografie, comerț și educație. Alexei este unul dintre autorii studiului Moldova Inegală, aceasta este cea mai cuprinzătoare analiză a celor mai relevante inegalități din Moldova.

Alexei Buzu a venit cu un mesaj către fostul Ministru Marcel Spatari și cetățeni: „Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea și onoarea de a face parte din Guvernul pe care-l conduceți, Vreau să vă mulțumesc că la minister lăsați o echipă consolidată, unită și determinată să implementeze până la capăt reformele inițiate de dvs., reforme pe care și eu sunt determinat să le continui. Îmi asum acest mandat pentru o Moldova mai egală, mai solidară, un mandat prin care vom susține tinerele familii, vom ajuta mamele și tații să poată să combine mai ușor viața profesională cu cea de familie. Un mandat în care vom oferi mai multe programe tinerilor și persoanelor cu dizabilități. Vom încerca să reformăm sistemul de protecție socială pentru a reduce sărăcia”.

Declarațiile noului Ministru în cadrul conferinței de presă:

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Verișoara Maiei Sandu a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Executivului
Articolul anterior
Bătaie cu ranga metalică, în apropierea Gării Nord. Au intervenit Poliția și Ambulanța
Articolul următor