Cine este Teodor Debu care a uimit jurații de la Vocea României. A fost dependent de droguri și alcool în liceu: „Am trecut printr-un iad”

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. Teodor Debu este unul dintre concurenții de la Vocea României, sezonul 10. Tânărul în vârstă de 22 de ani i-a impresionat pe jurați, dar și pe telespectatori, atât cu vocea lui extraordinară, cât și cu povestea lui de viață. Și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit că „a trecut printr-un iad’, când era dependent de droguri și alcool.

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. Cu fiecare nouă ediție, Vocea României le aduce telespectatorilor multe surprize. Una dintre ele este reprezentată și de Teodor Debu, concurentul cu o poveste de viață tulburătoare. Deschis și asumat, acesta nu a ezitat să vorbească public despre perioada liceului, atunci când era dependent de substanțe interzise.

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. În cea mai recentă ediție Vocea României, jurații, împreună cu telespectatorii, au făcut cunoștință cu Teodor Debu. Concurentul i-a cucerit pe doi dintre antrenori cu vocea lui (Irina Rimes și Denis Roabeș). La fel de impresionați s-au arătat însă și de povestea lui de viață.

Cine este Teodor Debu de la Vocea României

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. Teodor Debu, cel care a reușit să întoarcă două scaune la Vocea României, sezonul 10, are o poveste de viață absolut impresionantă. Tânărul a mărturisit că, până la vârsta de 22 de ani, a căzut în patima alcoolului și cea a drogurilor.

Teodor Debu a fost dependent de droguri și alcool în perioada liceului. Potrivit spuselor lui, ajunsese într-o stare atât de rea, încât nici măcar nu se mai putea ridica din pat. Descrie experiența ca un „iad’, însă se bucură că muzica i-a oferit un refugiu, la timp.

„Prima dată când am venit în București, a fost cu pretextul facultății. Simțeam că am un suflet de artist și trebuie să fac artă. Am crescut într-o familie de creștini după Evanghelie, apoi convertiți la adventism. Mergeam la Biserică constant și oarecum am simțit de-a lungul timpului că nu pot să mă conformez, nu mă regăseam.

Prin liceu am început așa să experimentez alcool, droguri. Am ajuns destul de rău, nu mai puteam să mă ridic din pat. Am trecut printr-un iad cumva și muzica mi-a oferit un refugiu. Acum nu mai sufăr de nicio dependență în afară de cea de muzică. Cred că cel mai important în viață este ca indiferent de ce probleme ai, să găsești ceva care îți place, să fii pasionat. Există o salvare pentru fiecare și consider că am puterea să inspir oamenii prin povestea mea’, a spus Teodor Debu, la Vocea României.

Teodor Debu face parte din echipa lui Denis Roabeș, la Vocea României

Cine este Teodor Debu de la Vocea României. Conform formatului emisiunii, antrenorii Irina Rimes și Denis Roabeș i-au oferit argumente lui Teodor Debu, pentru a-l avea în echipă la Vocea României. Concurentul l-a ales pe Denis și și-a justificat decizia.

„Nu știu dacă ești obosită, dar mi se pare că Denis a încercat mai mult. Denis mi se pare mai OK, Irina îmi dă vibe de fosta mea’, a susținut Teodor Debu, în show-ul de la PRO TV.

sursa: www.viva.ro

Filmarea în care Igor Dodon primeşte de la Vlad Plahotniuc o pungă în care se presupune că erau bani va fi expertizată abia anul viitor

Filmarea în care se vede cum Igor Dodon primeşte de la oligarhul fugar Vlad Plahotniuc o pungă în care se presupune că erau bani va fi expertizată abia anul viitor, în luna martie. Procedura va costa până la nouăzeci de mii de lei şi va fi plătită de fostul preşedinte al Republicii Moldova. Procurorii spun, însa, că, în acest fel, întregul procesul este tergiversat, scrie tvrmoldova.md.

Centrul Național de Expertize Judiciare al Ministerului Justiţiei a acceptat să expertizeze principală probă în dosarul „Sacoşa”, dar abia în martie 2025. Nemulţumiţi, acuzatorii spun că întârzăierea cu care se va face expertiza împiedică finalizarea cercetării judecătoreşti şi, astfel, întregul dosar este blocat.  

PETRU IARMALIUC, procurorul de caz: „În martie 2025 vor începe să execute această expertiză. Cât va dura efectuarea expertizei este o altă întrebare, care la fel ține de numărul întrebărilor, de complexitate. Sunt doi experți. După răspuns este o expertiză complicată, ceea ce indică că poate dura încă un an, poate doi.  – Dar ce acțiuni se pot întrerpinde ca să excludeţi aceste pericole? – Instanța de judecată a dispus, ei pot interveni cu un demers de a urgenta”.

De cealaltă parte, Igor Dodon şi avocaţii lui susţin că analiza imaginilor este deosebit de complexă, iar Centrul de Expertize Judiciare este suprasolicitat.  

IGOR DODON, fost preşedinte al Republicii Moldova: „El se vede că este trucat. Eu cred că acest lucru expertiza va confirma. Suma este de 80 şi ceva de mii de lei. Eu cred că este o sumă mare. O să găsim posibilitatea să o achităm. Noi nu avem nicio intenţie să tergiversăm acest dosar, pentru că noi mai repede vrem să fie puse toate punctele pe i”.

Tot astăzi, magistraţii Curţii Supreme de Justiţie au continuat audierea martorilor aduşi de acuzare. Dumitru Diacov, fost preşedinte de onoare al Partidului Democrat, a spus în faţa instanţei că nu a participat la discuţiile dintre Dodon şi Plahotniuc.

DUMITRU DIACOV, martor în dosar: „După toată atmosfera, după lux, după unele detalii recunosc că a fost în acel sediu (PDM). Mai mult nimic. Noi nu am fost operatori la acele filmuleţe. – Dar unde aţi văzut aceste imagini şi când? – La televizor, când dumneavoastră le-aţi arătat. – Deci, nu aţi fost martor la discuţii? – Nu”.

PETRU BALAN, avocatul lui Igor Dodon: „Martorul nu a dat declaraţii care să se refere direct la obiectul învinuirii. Declaraţiile lui au fost referitoare la activitatea lui politică în perioada respectivă.Pe mine mă interesează ca apărător doar martorii care dau doar declaraţii pertinente pentru obiectul învinuirii”.

PETRU IARMALIUC, procurorul de caz: „Fiecare martor confirmă o împrejurare, iar toate declarațiile se examineaza și se apreciaza de instanță în comun cu toate. O să vedeți că noi vom prezenta și alte documente care vor confirma și alte aspecte”.

Şedinţa a fost întreruptă, iar următoarea va avea loc pe 11 aprilie. Igor Dodon e învinuit de trădare de patrie, corupere pasivă, îmbogățire ilicită și acceptarea finanțării partidului de către un grup criminal organizat. Procurorii îl acuză pe fostul preşedinte că ar fi pretins de la Vlad Plahotniuc peste un milion de dolari pentru a promova interesele Partidului Democrat din Moldova. Dodon, care pledează nevinovat, riscă până la 20 de ani de închisoare.

Adriana Ochișanu lansează proiectul VOCEA MOLDOVEI! Talentul și muzica se întâlnesc într-un mod inedit la Arena Chișinău

Bucurați-vă de o seară de excepție alături de minunata interpretă Adriana Ochișanu, care lansează proiectul VOCEA MOLDOVEI.

Pe 20 aprilie 2024, Arena Chișinău va găzdui un concert unde talentul și muzica se întâlnesc într-un mod inedit. Alături de Adriana Ochișanu, veți avea ocazia să savurați interpretări memorabile din partea artiștilor de valoare:

– Horia Brenciu și HB Orchestra
– Ionuț Dolănescu
– Surorile Osoianu
– Alexandru Pop
– Laura Olteanu
– Corina Țepeș
– AKORD
– Cornelia Ștefăneț
– Frații Ștefăneț & Orchestra
– Baletul Național JOC

Experimentați o serată plină de diversitate muzicală, de la muzică populară și etnofolclorică la melodii ușoare, toate într-un cadru spectaculos. Rezervați-vă locurile pentru un eveniment de neuitat, unde „VOCEA MOLDOVEI” se va face auzită într-un mod memorabil.

Bilete puteți cumpăra AICI!

Bilete fizice, fără rezervare prealabilă puteți procura la casele iTicket pe adresele următoare:
•⁠ ⁠str. Vlaicu Pârcălab 27 (oficiul iTicket)
•⁠ ⁠bd. Dacia 47/6 (Librarius)
•⁠ ⁠bd. Moscova 1/1 (Librarius)
•⁠ ⁠bd. Mircea cel Bătrân 10 (Librarius)
•⁠ ⁠str. Vasile Dokuceaev 13 (Librarius)
•⁠ ⁠str. Piața Unirii Principatelor 3 (Librarius)
•⁠ ⁠str. Anatolie Corobceanu 7a (Proper Coffee)

Moment emoționant la Cluj! Mai mulți români și basarabeni s-au prins în Hora Unirii de 27 martie

Aniversarea a 106 de ani de la Unirea Basarabiei cu România este marcată la Cluj-Napoca, în această perioadă, în cadrul unei noi ediţii a Festivalului Cultural Basarabia. Pe parcursul mai multor zile, Grupul de Iniţiativă Basarabeană îşi propune să promoveze istoria comună, cultura, tradiţia şi spiritul basarabean în inima Transilvaniei, scrie presa din România.

Manifestările dedicate Centenarului Unirii Basarabiei cu România au debutat duminică, 24 martie cu concursul „Unde? Cine? Când?”.

Miercuri, 27 martie, studenții basarabeni care învață în centrul universitar din Cluj-Napoca s-au adunat în Piața Unirii unde au încins tradiționala Hora Unirii. Evenimentul a avut loc la ora 17:30 printre cei care au ținut să participe la eveniment pentru a celebra unitatea națională și spiritul european s-au numărat și clujeni.

În cadrul Festivalului Basarabia va mai avea loc în 29 martie evenimentul „Clubul literar basarabean” iar în 3 aprilie este programat concursul intelectual „100 de GIB-iști au zis”.

Manifestările se vor încheia în 6 aprilie cu Gala Aniversară, cu un eveniment special plin de surprize și momente memorabile ce vor rămâne în inimile participanților.

Povestea uimitoare a unicului chirurg care s-a operat singur: “Am simțit că-mi stă inima, mâinile mi s-au înmuiat”
Articolul anterior
Agricultorii moldoveni afectați de războiul din Ucraina vor primi ajutor din surse externe
Articolul următor