Cine-i șeful în casă? Maxim Galkin a scos la iveală toate secretele relației cu Alla Pugacheva

După 8 ani de relație, Maxim Galkin este îndrăgostit de Alla Pugacheva ca în prima zi. În ajunul zilei de naștere a Primadonei estradei din Rusia, starul de televiziune a oferit un interviu deschis și sincer despre cel mai discutat subiect din showbizul rusesc, relația acestuia cu Alla Pugacheva.

separator
Pe 15 aprilie, artista din Rusia a împlinit 70 de ani. Diferența de vârstă de 28 de ani dintre cei doi soți nu este un obstacol pentru a construi o familie. Maxim Galkin se declară cel mai fericit soț, alături de Alla Pugacheva, pe care o divinizează și o tratează în mod deosebit.

În familie, rolurile și sarcinile sunt bine împărțite, acesta fiind poate unul din secretele căsniciei. Un alt avantaj, potrivit lui Galkin, este faptul că cei doi se cunosc prea bine, de multă vreme, și astfel nimic nu le-ar putea ruina fericirea. Chiar dacă are alături o femeie cu o bogată experiență de viață, Galkin recunoaște că el este cel care manifestă mai multă răbdare, fiind totodată ,,pilonul în jurul căruia se învârt toate lucrurile în casă”. Poți afla mai multe destăinuri în interviul de mai jos!

De asemenea, cu ocazia aniversării de 70 ani, Alla Pugacheva alături de soț, copii, nepoți și prieteni, a fost invitata lui Dmitry Borisov, în platoul emisiunii ,,Пусть говорят”.

Coafurile care te fac să pari mai slabă
Articolul anterior
Aventurile unui vlogger italian care a vizitat Transnistria. Video
Articolul următor
Alte articole interesante