Cine sunt cei doi bărbați care au decedat în accidentul violent de la Drochia?

Ieri, 9 ianuarie, în jurul orei 18:00, la ieșire din satul Sofia, raionul Drochia direcție spre satul Pelenia, conducătorul unui automobil Dacia, din cauza vitezei excesive în timpul efectuării manevrei de depășire a unei mașini Mitsubishi, l-a ciocnit lateral.

După care, șoferul din Dacia a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a tamponat în copac. În urma accidentului rutier, 2 persoane au decedat, iar altele 2 persoane au fost transportate la spitalul din Drochia.

Poliția vine cu un îndemn: ,,Conducători auto, respectați regulile de circulație, nu uitați viteza #ucide❗

Potrivit poliției locale, vinovat de accident se face șoferul automobilului Dacia, în vârstă de 35 de ani. Acesta a lovit lateral cel de-al doilea automobil implicat în accident, un Mistsubishi la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 58 de ani, iar în rezultat a fost proiectat într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, șoferul din Dacia, în vârstă de 35 de ani, dar și un pasager de-al său, în vârstă de 58 de ani, au murit pe loc, iar cadavrele acestora au fost descarcerate dintre fiarele contorsionate ale automobilului.

Alți doi pasageri din Dacia, cu vârste de 31 de ani și respectiv 48 de ani, au fost transportați cu diverse traumatisme la spitalul raional Drochia.

Spania nu a mai văzut atâta zăpadă de 50 de ani! Imagini uluitoare din orașul Madrid
Articolul anterior
Câți infectați cu noul Coronavirus au fost raportați astăzi, 9 ianuarie?
Articolul următor
Alte articole interesante