Cine sunt jucătorii de la Sheriff Tiraspol care au lovit în poarta Real Madrid

Jasurbek Yakhshiboev, în vârstă de 24 de ani, și Sebastien Thill, în vârstă de 27 de ani, sunt jucătorii de la Sheriff Tiraspol care au lovit în poarta Real Madrid și au învins-o cu 2:1.

Cine sunt jucătorii de la Sheriff Tiraspol care au lovit în poarta Real MadridFoto: Getty Images

Atacantul echipei Sheriff Tiraspol, Jasur Jakhshibaev, a bătut un gol în poarta Real Madrid. Fotbalistul a reușit să trimită mingea cu capul în partea stângă a porții la minutul 25 și a transformat scorul meciului în 1-0 pentru Sheriff, transmite Replicamedia.md.

Iar în minutul 90, mijlocașul Sebastien Thill a reușit să bată încă un gol în poarta adversarilor, aducând astfel victoria echipei sale cu un scor de 2:1.

Jasur Jakhshibaev

Jasur Jakhshibaev s-a născut la 24 iunie 1997 în orașul Chinaz din regiunea Tașkent, Uzbekistan. Acesta și-a început cariera profesională în 2016 și a progresat rapid pentru a deveni un jucător obișnuit în prima echipă Pakhtakor Tashkent FK. 

În iulie 2019, a fost împrumutat la FC AGMK pentru a doua jumătate a sezonului Super League Uzbekistan 2019. În 2020, Yakhshiboev s-a alăturat clubului belorus FC Energetik-BGU Minsk cu un contract de împrumut pe tot parcursul sezonului.Publicitate

Pe 19 martie 2020 vs FC BATE, Yakhshiboev a marcat 2 goluri pentru club, care era la debutul său. La 13 februarie 2021, el a semnat un acord de doi ani și jumătate cu clubul polonez Ekstraklasa Legia Varșovia. A debutat în meciul împotriva Legionovia Legionowo în liga III.

La 30 august 2021 s-a alăturat echipei Sheriff Tiraspol. La 28 septembrie 2021, a marcat primul gol cu 2-1 asupra Real Madrid în UEFA Champions League.

Sébastien Thill

Sébastien Thill, în vârstă de 27 de ani, din 2009 până în 2012, a jucat la CS Pétange din Divizia Națională a Luxemburgului, marcând 9 goluri în 46 de meciuri în ligă. În 2013, s-a mutat la echipa Diviziei Naționale FC Progrès Niederkorn. 

În 2015, Thill și-a făcut debutul în competiția europeană a cluburilor, deoarece Niederkorn a căzut 0-3 în total la Shamrock Rovers într-o serie cu două etape în timpul primei runde de calificare a UEFA Europa League 2015-16.

La 4 iulie 2017, Thill a marcat un gol într-o victorie neașteptată cu 2-1 împotriva echipei scoțiene Rangers F.C. pentru actualul său club, Progrès Niederkorn, în prima rundă de calificare UEFA Europa League. Obiectivul a sigilat prima victorie a Progrès în competiția europeană.

La 5 septembrie 2020, s-a alăturat clubului rus FC Tambov cu un împrumut pe tot parcursul sezonului.

La 20 ianuarie 2021, s-a alăturat clubului Sheriff Tiraspol cu un împrumut de 1,5 ani. În timp ce era împrumutat la clubul transnistrean, a câștigat titluri cu un obiectiv pe distanță lungă împotriva giganților spanioli Real Madrid pentru a obține o victorie istorică cu 2-1 în faza grupelor UEFA Champions League. 

Cu golul său împotriva lui Real Madrid, el a devenit primul jucător luxemburghez care a înscris un gol în istoria turneului.

Moldova are cea mai mare recoltă de grâu din ultimii 30 de ani
Articolul anterior
Schemă de corupție la Aeroport: 13 polițiști de frontieră, reținuți de CNA
Articolul următor
Alte articole interesante