Circa 260 de oameni s-au otrăvit la un hotel de lux din Turcia, printre care 50 de ucraineni. Sunt și cazuri letale

Urgență în Turcia, după ce sute de turiști au fost otrăviți la hotel de lux, printre care zeci de ucraineni, raportează presa ucraineană. De asemenea, există cazuri letale.

separator
Hotelul Limak Lara De Luxe de cinci stele din orașul turc Lara a fost focarul unei intoxicații masive. Numărul total al victimelor este de 260 de persoane, dintre care peste 50 sunt cetățeni ai Ucrainei. În plus, turiștii din hotel raportează decese, mai multe persoane ar fi murit în urma otrăvirii, relatează vesti-ukr.com, care citează publicatia RBC-Ucraina.

După incident, turiștii au fost spitalizați în stare de gravitate medie și severă. În hotel se efectuază o inspecție pentru a afla cauzele intoxicației în masă. O anchetă a început. Există riscul ca hotelul Limak Lara De Luxe să fie închis complet.

Potrivit martorilor oculari, turiștii din hotel s-au plâns adesea de serviciile de proastă calitate privind alimentația, mai exact cu produse deteriorate de la o zi la alta. În plus, a fost raportată și folosirea alcoolului falsificat. În același timp, potrivit unor surse, administrația hotelului Limak Lara De Luxe, pentru a „șterge” incidentele, practică încercarea negocierii cu clienții afectați.

Vino la târg să-ți faci plinul cu DORUL DE ACASĂ! Cele mai bune prețuri la fructe, direct de la producătorii autohtoni
Articolul anterior
Moderatoarea Liudmila Belostecinic a devenit mămică pentru a treia oară. Vezi ce nume i-a ales fetiței sale!
Articolul următor
Alte articole interesante