Cleopatra Stratan a purtat la nunta sa cerceii din videoclipul „Ghiță”

Cleopatra Stratan a purtat cerceii din videoclipul „Ghiță”. Curiozități dezvăluite de artistă despre nuntă.

Internauții au fost surprinși de alegerea tinerilor, de a nu avea nași, dar și de faptul că Cleopatra a ales să nu-și schimbe numele, să nu poarte voal și să aibă o rochie, deși superbă, dar atât de simplă, scrie ea.md.

Artista a luat legătura cu urmăritorii săi și a făcut o sesiune „Q & A” pe Instagram și a răspuns și celor mai incomode întrebări. Astfel, Cleopatra a dezvăluit că verighetele pe care le-au ales sunt din aur alb și au fost alese încă în luna februarie.

… iar cerceii purtați de ea sunt aceiași cercei pe care i-a purtat în videoclipul piesei „Ghiță” pe când avea doar 3 ani.

„Nu avem nași! La cununia civilă i-am avut martori pe părinții noștri! Și da, se poate și fără nași!”, a spus Cleo.

„Frățiorul meu, Cezar, a fost cavalerul nostru de onoare – cel care a ținut pernuța cu inelele”, a mai dezvăluit ea.

Artista a mai mărturisit că aruncatul buchetului miresei a fost o adevărată peripeție: „La aruncare s-a agățat de o lustră și a rămas acolo”. Acesta a fost totuși dat jos, fiind ulterior prins de prietena interpretei.

„Să știți că simplitatea e greu de găsit… Să-mi spună cineva unde scrie cum trebuie să arate o rochie de mireasă potrivită pentru o nuntă. Așa mi-am dorit să fie. În primul rând, m-am gândit la confort și libertatea de a o purta. Cine a zis că mireasa trebuie să fie îmbrăcată într-o rochie cu 100 de straturi, cu trei metri de trenă și cu voal de kilometri?”, a explicat Cleopatra, pe Instagram, dezvăluind că Edward nu a văzut-o în rochie de mireasă până în ziua nunții.

Întrebată dacă nu crede că s-a căsătorit prea devreme, interpreta a spus: „Tot ce pot să spun este că niciodată nu prea târziu sau prea devreme să faci ceea ce simți”.

După 7 ani în care s-au războit, Antonia şi fostul ei soţ au făcut, în sfârşit, pace
Articolul anterior
Moarte groaznică pentru o femeie găsită fără suflare pe o stradă din Trebujeni
Articolul următor