Cleopatra Stratan, primele declarații după cererea în căsătorie. Artista plănuiește să se mute alături de logodnicul ei

Cleopatra Stratan s-a bucurat de cel mai frumos majorat. Artista a făcut primele declarații, după ce a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei. Fiica lui Pavel Stratan a dezvăluit și ce planuri de viitor are alături de Edward Sanda.

,,Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție! Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toate urările frumoase, pentru că ați fost alături de mine la aniversarea majoratului meu și Universului pentru tot ce trăiesc și ce am! ❤️”, a menționat artista, pe pagina sa de Instagram.

Familia, dar și cei mai apropiați prieteni, s-au adunat pentru a sărbători alături de frumoasa artistă ziua ei de naștere, iar surpriza serii a venit din partea iubitului ei, Edward Sanda, care i-a făcut cel mai neașteptat cadou: un inel de logodnă.

Cu toate că ambii sunt extrem de tineri, Cleopatra abia devenind majoră, iar Edward Sanda având 23 de ani, cei doi au declarat de mai multe ori că sunt suflete pereche. Acum, legătura dintre cei doi va fi și mai strânsă, când vor deveni oficial soț și soție.

Edward Sanda mărturisește că a fost extrem de emoționat înainte să pună marea întrebare și deși pregătise deja momentul a fost copleșit de sentimente și trăiri.

Bineînțeles, acordul din partea tatălui Cleopatrei a fost cerut de către viitorul ginere și obținut. Se pare că părinții cuplului se așteptau ca la un moment dat cei doi să-și unească destinele pentru totdeauna, însă momentul ales a fost o surpriză.

Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru că și ei se așteptau la asta. Chiar dacă se întâmpla acum sau peste doi ani, era la fel pentru noi, dar noi am simțit să facem acum acest pas și l-am făcut.”, a spus Edward Sanda conform spynews.ro.

Invitată la o emisiune tv, Cleopatra Stratan a făcut primele declarații după marea cerere în căsătorie și spune că este extrem de fericită.

M-a cerut la 12 și câteva minute, chiar când am făcut 18 ani. Mă așteptam să fie peste 1 an, 2, mai încolo. Nu mă așteptam să mă ceară chiar de ziua mea.”, a spus Cleopatra Stratan.

Întrebată de planurile de viitor, artista a precizat că nu se grăbesc încă să facă nunta, mai ales din cauza pandemiei de coronavirus și a retricțiilor impuse, însă plănuiește să se mute alături de logodnicul ei.

Fratele lui Emilian Crețu, care este călugăr pe muntele Athos, a revenit acasă după 5 ani
Articolul anterior
Record de decese: 17 morți în 24 de ore din cauza Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante