Cleopatra Stratan se transformă într-o femeie frumoasă plină de senzualitate. Vezi cea mai recentă apariție virtuală a artistei!

Cleopatra Stratan a postat pe pagina sa de Instagram câteva imagini din cadrul unei ședințe foto. Fanii au rămas impresionați! Artista a pozat într-o ținută extrem de matură, care îi subliniază feminitatea și senzualitatea.

Cleopatra și-a etalat frumusețea și feminitatea grație privirii cochete și a unui outfit deosebit. Artista apare într-o bluză cu umerii larg dezgoliți ce imită pielea artificială, aceasta fiind accesorizată cu un batic de mătase și o pălărie.

După împlinirea majoratului, artista a început să apară în ipostaze tot mai îndrăznețe, se observă cu ochiul liber că îi place să experimenteze cu look-ul său apelând la diverse ținute stilate!

Fanii vedetei au rămas surprinși de ipostazele în care apare aceasta și i-au ținut să posteze mesaje de admiratie în comentarii: ,,Ce frumuețe”, ,,Vai, ești superbă”, ,,Ești foarte frumoasă, Cleopatra”!

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie pe 6 octombrie, în ziua când a împlinit 18 ani. Cel care îi va deveni soț este artistul de peste Prut, Edward Sanda.

Primăria Chișinău va primi un grant de 9 milioane de euro pentru gestionarea deșeurilor solide
Articolul anterior
România a prelungit cu 30 de zile starea de alertă. Reguli valabile pentru cetățenii moldoveni
Articolul următor