Cleopatra Stratan și Edward Sanda au apărut împreună într-un live pe Instagram

Abia și-au confirmat public relația și deja declară că au planuri mari de viitor împreună. Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să se mute împreună în viitorul apropiat.

separator
Într-un live pe Instagram, alături de fani, Cleopatra Stratan (17 ani) și Edward Sanda (22 de ani) au făcut mai multe mărturisiri despre relația lor. Deși se află la distanță în prezent, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi se înțeleg de minune și au surprins cu declarații mărețe.

”Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra iubitului ei.

”Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în bratele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”, a adăugat Edward Sanda, pe Instagram.

După declarațiile de iubire, cei doi și-au enumerate marile planuri din viitor. ”Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”, a mai măturisit artistul.

Apoi, cu un ton timid, tânăra artistă a mărturisit că își dorește o fetiță. ”O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ”Ghiță”, adică fetița noastră”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

În urmă cu câteva zile, Edward Sanda a mărturisit în direct la Antena Stars că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fiica lui Pavel Stratan. Acesta a menționat, în schimb, că acum sunt departe unul de celălalt din cauza restricțiilor privind pandemia de coronavirus.

Și Cleopatra l-a urmat în dezvăluiri publice. Tânăra de 17 ani a spus că este într-o relație cu Edward de ceva vreme și că pregătesc și o surpriză împreună pe plan muzical, scrie cancan.ro.

Moldova: cele mai populare nume alese de părinți pentru copii, în anul 2019
Articolul anterior
Focar de coronavirus la o grădiniță din Iași. Doi copii au fost internați în spital
Articolul următor
Alte articole interesante