Cleopatra Stratan şi Edward Sanda sărbătoresc un an de relație

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda sărbătoresc un an de când sunt împreună. Cei doi artiști faimoși care cântă împreună despre dragoste au parte de un sejur nemaipomenit la munte și iși bucură urmăritorii cu poze pline de iubire.

,,Astăzi ne sărbătorim aniversarea primului an de relație! ❤️
Este anul în care ne-am împărtășit toată iubirea din lume și pe care o vom transmite reciproc încă 100 de ani înainte! Scumpul meu @edwardsandaofficial te iubesc infinit și sunt atât de fericită că, de mână, călătorim prin viață împreună!”, a scris Cleopatra pe Instagram.

Edward Sanda i-a dedicat de asemenea iubitei sale un mesaj cuceritor:

,,1 an de când ti-am spus ca TU ești unică în lumea asta și că ești fata alături de care vreau să îmi petrec întreaga viață!
Îți mulțumesc pentru sufletul pe care îl ai și pentru iubirea necondiționată pe care mi-o porți! Te iubesc infinit , #WifeyForLifey ! Asta e primul an!
Mai urmează 100000 împreunăăă! ❤️💋🔥 @cleopatrastratan”, a scris Edward.

Între timp, artistul pregătește o nouă piesă întitulată ,,Scântei în mintea mea”. Fanii sunt deja curioși.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat împreună piesa ,,Dragoste, vă rog!”. Pentru prima oară au colaborat pentru piesa ,,Cozonac” în urmă cu doi ani, când încă nu formau un cupu în viața reală.

Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, urează echipei noastre succes la Eurovision cu un cover live la piesa „Soarele și Luna”

Soprana Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, și-au surprins urmăritorii cu un moment deosebit. Cele două au făcut un cover la piesa ,,Soarele și Luna” cu care Pasha Parfeni va reprezenta Moldova la concursul internațional „Eurovision Song Contest”.

„Sa-l sustinem pe @pashaparfeni la @eurovision. Pasha Parfeni, noi te sustinem! Anul asta aduceti-ne Eurovisionul acasa! Soarele si Luna”, a scris soprana în descrierea filmulețului.

Momentul i-a lăsat cu fiori pe internauți. Cele două voci au fost acompaniate chiar de Ana, la pian.

,,Două picături de apă, atât de frumoase și talentate… vă urmăresc cu drag”, ,,Bravo și succes Pasha”, au scris admiratorii virtuali.

În Capitală, un șofer nu a cedat trecerea pentru un grup de copii, provocând o situație de risc

Imagini video publicate pe rețelele sociale arată momentul în care mai mulți copii încearcă să traverseze strada la o trecere de pietoni, dar șoferul a ignorat acest lucru și a continuat să conducă calm, relatează rupor.md.

Este de remarcat faptul că acest lucru s-a întâmplat pe același loc unde o fată de 12 ani a fost doborâtă de un troleibuz în urmă cu mai bine de o lună.

Amintim că tragicul incident s-a petrecut vineri, 24 martie, pe bulevardul Mircea cel Batrin din capitală. Anastasia traversa drumul pe o trecere de pietoni nereglementată când a fost lovită de un troleibuz pe ruta 13. Femeia care conducea troleibuzul a fost arestată preventiv.

Duma Rusiei nu a susținut obținerea simplificată a cetățeniei ruse pentru transnistreni

Duma de Stat a Federației Ruse a respins un amendament la legea „Cu privire la cetățenie”, care prevede obținerea simplificată a cetățeniei pentru locuitorii din Transnistria. Se propunea ca PMR (Republica Moldovenească Nistreană) să fie considerată „teritoriul Moldovei, unde limba rusă este oficială”.

Russia forcing its passport on citizens of occupied Ukraine: official | TVP  World

Amendamentul a fost propus de Konstantin Zatulin, deputat din partea partidului Rusia Unită, scrie www.realitatea.md, conform Rupor.

„Este o încercare de a găsi un răspuns la întrebarea cum, de exemplu, putem ajuta oamenii din Republica Moldovenească Nistreană care nu este recunoscută de noi. Vreau să notez: în același timp, Ministerul nostru de Externe face deja declarații pe bună dreptate că vom apăra teritoriul Transnistriei în același mod ca și teritoriul Federației Ruse, dacă Moldova sau Ucraina, împreună cu Moldova, încercați nu numai să blocați, ci și să efectuați o invazie armată acolo. Vorbim despre posibilitatea simplificării cetăţeniei pentru cetăţenii acelei părţi a Republicii Moldova recunoscute, unde limba oficială este rusă. În Transnistria, rusa este limba oficială alături de moldovenească și ucraineană. Nu în Moldova. Din această cauză, le acordăm o asemenea preferință. De aceea am propus acest amendament – pentru a ieși din situație fără a numi nerecunoscuta Republică Nistreană”, a explicat Zatulin.

Raportorul pentru proiectul de lege „Cu privire la cetățenie”, Artem Turov, a respins amendamentul, în ciuda faptului că îi reprezintă pe rezidenţii transnistreni cu cetăţenie rusă în Duma.

„Împreună cu Ministerul Afacerilor Externe, cu Ministerul Afacerilor Interne, lucrăm individual la fiecare cerere privind cetăţenia pe care doresc să o primească anumiţi cetăţeni care locuiesc pe acest teritoriu. În prezent, limba rusă a primit statutul de limbă oficială sau de stat pe lângă Federația Rusă în Republica Belarus, Republica Kârgâzstan și Republica Osetia de Sud. Astfel, numărul de state sau teritoriile lor individuale care au stabilit limba rusă ca limbă de stat sau oficială este foarte limitat. Comisia nu sprijină amendamentul”, a spus Turov.

Șefa secției maternitate din Ceadâr-Lunga, răpusă de Covid-19
Articolul anterior
Vladimir Putin amână propria vaccinare anti-Covid
Articolul următor