Clickpay.md – soluții inovative pentru transferurile de bani de la card la card

Ai obosit de proceduri bancare complicate? Ești în grabă și vrei să trimiți rapid o sumă de bani? Clickpay.md este o platformă online modernă și inovativă, care permite transferuri de bani de la card la card, folosind atât numărul cardului, cât și numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail a destinatarului!

separator

Transferă bani în țară și peste hotare cât ai zice pește

Oriunde nu te-ai afla, în țară sau peste hotare, cu Clickpay.md ești mereu online. Platforma funcționează non-stop, de pe orice gadget, iar transferul se efectuează în timp real, cât ai zice pește. Mai mult decât atât, acum, poți beneficia de 10 000 de transferuri naționale gratuite!

Pentru prima dată în Moldova, transferul banilor de la card la card a devenit posibil:

 • oriunde în țară sau în lume
 • de pe orice card, deschis în orice bancă din Moldova
 • în valută naţională şi străină (MDL, USD, EUR)
 • fără numărul cardului destinatarului, știindu-i doar numărul de telefon sau adresa de e-mail
 • nu există restricții pentru clienții diverselor bănci din Moldova
 • transferurile sunt posibile între cardurile din același sistem de plăți (Visa→Visa sau Mastercard→Mastercard) și între cardurile diferitor sisteme de plăți (Visa→MasterCard Inc sau Mastercard→Visa)

Cu Clickpay.md, datele cardului tău bancar sunt în siguranță! Această platformă este concepută în conformitate cu standardele internaționale de securitate a informațiilor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), ce țin de stocarea, prelucrarea, transmiterea și gestionarea datelor deținătorilor de carduri, și a primit certificate de securitate din partea SSL (HTTPS). Mai mult decât atât, platforma Clickpay.md a fost elaborată în colaborare cu Romcard, care activează în domeniul procesării bancare de peste 20 de ani și operează în continuare într-un sistem realizat în conformitate cu standardele internaţionale.

Pentru a face cunoștință cu tarifele standarde și precum și cu suma minimă și maximă a unui transfer, accesează: www.clickpay.md/ro/tariffs-and-limits

Dorești să transferi bani de pe orice card moldovenesc cât ai zice pește? Am pregătit un ghid video care îți poate fi de folos www.clickpay.md/ro/video

Anunță un nou trend în gașca ta de prieteni și cunoscuți! Încearcă acum https://clickpay.md/ro

Contactează-ne!

Adresează-ne întrebări la secțiunea feedback pe: https://clickpay.md/ro/contact

sau apelează serviciul suport clienți: +373 22 269 966

De asemenea, ne găsești și pe Facebook: www.facebook.com/clickpay.md/ 

Țara din Africa obligată legal să îl aresteze pe Putin. Președintele rus are programată o vizită în luna august

Africa de Sud, care recunoaște autoritatea Curții Penale Internaționale, ar fi obligată legal să pună în aplicare mandatul de arestare a lui Putin în timpul vizitei programate pentru conferința din august a țărilor membre BRICS.

Putin suspends Russian involvement in nuclear arms pact over Ukraine tensions | PBS NewsHour

În total, 123 de țări au aderat la Statutul de la Roma, care prevede înființarea Curții Penale Internaționale. Printre acestea este și Africa de Sud.

Deși deplasările externe ale liderului rus au fost limitate după invazia Rusiei în Ucraina (prima sa deplasare fiind în micile state ex-sovietice Tadjikistan și Turkmenistan, în iunie anul trecut), se pare că acesta ar urma să participe la summitul BRICS de la Durban, Africa de Sud, în luna august, scrie Sky News.

Africa de Sud ar avea, astfel, obligația legală de a pune în aplicare mandatul de arestare.

”Chiar dacă ar călători pentru a participa la discuțiile cu liderii Braziliei, Indiei, Chinei și Africii de Sud, perspectiva ca președintele țării gazdă, Cyril Ramaphosa, să ordone forțelor sale să îl conducă pe Vladimir Putin în cătușe este considerată o variantă extrem de îndepărtată.

Africa de Sud are un oarecare istoric în acest domeniu, după ce a refuzat să-l aresteze pe președintele sudanez Omar Al-Bashir – pentru care fusese emis și un mandat de arestare al CPI – în timpul vizitei sale din 2015”, mai susține cotidianul britanic.

Familiile victimelor accidentului feroviar din Grecia au refuzat despăgubirile de 42.000 de euro

Accidentul feroviar din Grecia a luat 57 de vieți, iar familiile lor își doresc dreptate. Acestea nu vor să accepte despăgubirile oferite de statul elen și vor ca cei vinovați să plătească pentru pierderile omenești, scrie spynews.ro.

Grecia: Cel puţin 32 de morţi şi 85 de răniţi în coliziunea a două trenuri | Replica Media

Accidentul feroviar din Grecia este unul extrem de tragic. În noaptea de 28 februarie, un tren de pasageri s-a lovit frontal cu un tren de marfă, iar 57 de persoane au fost ucise, majoritatea studenți. Statul a decis să ofere despăgubiri în valoare de 42.000 de euro familiilor, însă, au refuzat.

Despăgubirile oferite de Guvern

În urma tragicului accident, Guvernul grec a decis să ofere bani familiilor care și-au pierdut membrii, astfel despăgubirile anunțate sunt:

 • 42.000 euro pentru familiile persoanelor care au murit
 • 10.000 de euro pentru răniții care sunt încă internaț
 • 5.000 de euro pentru răniții care au fost externați
 • 300 de euro pentru bagajele morților și răniților

Familiile victimelor refuză să primească acești bani și își doresc ca se obțină dreptatea. Cei vinovați să fie trași la răspundere, fără să ofere sume compensatorii.

„Nicio despăgubire nu va înfrâna lupta noastră pentru a obține dreptate pentru familii și pentru ca toată lumea să fie trasă la răspundere”, a declarat Stelios Sourlas, un avocat al victimelor.

„Nu vrem banii lor”

Mai mulți părinți ai tinerilor care și-au pierdut viața au refuzat despăgubirile. Ei consideră că vinovații accidentului se ascund și oferă bani pentru a le cumpăra tăcerea. Nu vor încheia până când cei vinovați nu vor plăti.

„Nu vrem banii lor, ei sunt criminali. Nu vrem bani de la criminali. E ridicol cât costă pentru ei viețile omenești. Le-au estimat la 42.000, nu le este rușine”, spune tatăl unui tânăr mort în accidentul feroviar din Tempi, potrivit LIVE NEWS.

Rudele victimelor nu ar trebui să accepte banii dacă li se cere de către companie să renunțe la orice drept, pentru litigii. O avocată susține că acceptarea acestor daune nu va exclude posibilitatea de a obține și alte drepturi, în instanță, sume cuprinse între 300.000 și 500.000 de euro. Guvernul elen a anunțat că toate familiile care au pierdut un membru vor primi o pensie de 1.600 de euro, în fiecare lună, dar și eliminarea datoriilor față de stat.

Copil de 3 ani, filmat în timp ce conduce un Ferrari de jumătate de milion de euro. Tatăl său este un politician turc

Zayn, 3 ani, conduce un bolid Ferarri SF90 Stradale pe un circuit, cel puțin asta sugerează un videoclip postat pe contul de Instagram al fiului politicianului turc Kenan Sofuoğlu, relatează Bild. Contul copilului are peste un milion de urmăritori.

Videoclip cu un copil de 3 ani care conduce un Ferrari SF90 de jumătate de milion de euro. Tatăl său este un politician turc

Un Ferrari SF 90 în mâinile unui copil mic. Desigur, acest lucru este posibil numai pe proprietatea privată a tatălui său și nu ar trebui să fie niciodată imitat.

„Noul Verstappen“ este fiul lui Kenan Sofuoğlu, 40 de ani, membru al parlamentului turc din partea Partidului Justiției și Dezvoltării (AKP).

Kenan, de cinci ori campion mondial de motociclism la clasa Supersport, a fost criticat pentru că își pune copilul în pericol, lăsându-l să meargă cu motociclete și supermașini.

Videoclipurile recente au strâns numeroase comentarii negative. Cu toate acestea, familia nu se sinchisește și continuă să publice înregistrări cu micuțul pilot.

În ultimul videoclip, Zayn urcă la volanul unui Ferrari SF 90 Stradale, în valoare de jumătate de milion de euro, și face o tură de circuit. Are un scaun adaptat, iar cursa este înregistrată din exterior și din interior (cu o cameră situată în plafon).

SF90 Stradale are un motor V8 de 780 de CP și trei unităţi electrice cu o putere cumulată de 220 CP. Ajunge la 100 km/h în 2,5 secunde, la 200 km/h în 6,7 secunde şi atinge viteza maximă de 340 km/h!

Imagini de pe același circuit, cu micul Zayn la volan.

În altă filmare, el scoate din garaj Ferrariul tatălui său.

Dan Bălan la Vocea Ucrainei: a făcut show și a dansat huțulca cucerit de o bucovineancă!
Articolul anterior
Incendiu devastator în comuna Bubuieci. 9 autospeciale au luptat cu flăcările. Video
Articolul următor