Clubul Internațional al Femeilor din Moldova organizează cea de-a 23-a ediție a Târgului Internațional de Caritate

AO Clubul Internațional al Femeilor din Moldova organizează cel de-al 23-lea Targ International de Caritate. Ambasadele si organizațiile internaționale acreditate in Moldova, organizațiile de caritate, producătorii locali și meșterii populari participă în fiecare an la acest frumos și așteptat eveniment, transformându-l într-o „zi în jurul lumii”, fără a părăsi Chișinăul.

separator
În acest an, evenimentul va avea loc duminică, pe 8 decembrie, între orele 10:00 și 16:00, în Pavilionul Central al CIE Moldexpo.

„International Charity Bazaar” are o tradiție minunată de a uni pentru o zi comunitățile naționale și internaționale, pentru a vedea festivitățile de sarbatorilor de iarna și tradițiile din întreaga lume. Acesta este un eveniment caritabil și toate donatiile acumulate în această zi vor fi distribuite sub forma de granturi ONG ce implementeaza proiecte in beneficiilor copiilor si femeilor din grupuri social vulnerabile.

La târg veți găsi produse alimentare, băuturi, numeroase cadouri de sarbatorii, bucate internaționale si veti avea șansa sa câștigati premii fantastice la tombolă unica procurind bilete de 10 si de 50 lei.

Peste 6.000 de persoane vizitează evenimentul în fiecare an și, datorită sponsorilor generoși, se colecteaza în medie 35.000 de dolari pentru organizațiile caritabile locale, care acorda asistenta femeilor și copiilor defavorizați.

Scopul „International Charity Bazaar” pentru anul 2019 este de a colecta cel puțin 50.000 de dolari, pentru a susține mai multe proiecte din cele 111 aplicatii pentru granturi în 2020.

Intrarea costă 25 de lei și include și un bilet gratuit pentru tombolă.

Veniți cu drag la Târgului Internațional de Caritate! Clubul Internațional al Femeilor din Moldova intenționează să organizeze în fiecare an Târgul Internațional de Caritate și mulțumește vizitatorilor și oaspeților țării noastre pentru actele de binefacere care schimbă destine și contribuie la o viață mai bună în rândul persoanelor defavorizate.

,,Gas Natural Fenosa” își schimbă denumirea din 11 decembrie
Articolul anterior
Cele mai valoroase invenții și inovații din țara noastră au fost premiate în cadrul expoziției ,,Infoinvent”!
Articolul următor
Alte articole interesante