Clubul Internațional al Femeilor din Moldova vă invită la „Târgul international de caritate-2018”!

„Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, alături de reprezentanți ai corpului diplomatic din Moldova, organizează cea de-a 22-a ediţie a „Târgului international de caritate-2018”. Evenimentul care se va desfășura în data de 9 decembrie, la Moldexpo, își propune colectarea de fonduri pentru cinci proiecte locale, axate pe îmbunătăţirea calităţii vieţii femeilor și copiilor defavorizați.

separator

Banii adunaţi din donațiile vizitatorilor sau din vânzările biletelor, precum şi în urma participării la tombolă, vor fi donați celor 5 beneficiari, selectați de către comitetul de granturi al „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”.

La fiecare ediţie, acest scop nobil adună împreună reprezentanţi ai comunităților locale și internaționale pentru un schimb interactiv de experienţă dar și pentru a  face cunoscută activităţile sociale. Ambasade, organizații internaționale și naţionale, antreprenori dar și meșteri populari îşi vor etala, în cadrul Târgului bucate tradiţionale, suvenire, lucrări de artizanat, vestimentaţie etc la preţuri accesibile. Totodată, va fi organizată şi o tombolă cu sute de premii de valoare, oferite de sponsori, parteneri și donatori, precum: bilete avia, gadjeturi etc.

La ediția precedentă a targului s-au colectat peste  36.000 de euro, pentru sprijinirea femeilor și copiilor vulnerabili, în urma vânzării a şase mii de bilete.

Pe 9 decembrie, cu începere de la ora 10:00, vino la Moldexpo!

 

A rămas însărcinată, deși avea sterilet. Unde era ascuns dispozitivul?
Articolul anterior
Cum să îngrijești pielea uscată și deshidratată în sezonul rece!
Articolul următor
Alte articole interesante