Cluburile de noapte sunt pline. Petrecerile din Capitală continuă în ciuda restricțiilor

Petrecerile în cluburile de noapte din Capitală continuă, în ciuda restricţiilor impuse din cauza pandemiei. Unii administratori consideră că legea nu li se aplică şi lor, aşa că ţin localurile deschise şi după orele 22:00. Şi ca să nu aibă probleme cu autorităţile, fac petreceri cu uşile închise.

Proiectul 24 FRONT LINE, care a filmat pe timp de pandemie în zone roșii cu ambulanțe și polițiști, împreună cu Direcția prevenire a INSP, au decis să colaboreze pentru a preveni infectarea cu virusul COVID-19 în rândurile cetățenilor care nemijlocit se expun pericolului, dar și societatea în întregime.

În perioada sărbătorilor de iarnă, mulți oameni vor merge la rude în vârstă și ca urmare a frecventării localurilor și intrării în contact cu un număr mare de persoane, fără măsuri de protecție, există risc sporit de răspândire a virusului și de infectare. Acțiunea de prevenire a fost filmată în noaptea de pe 19 spre 20 decembrie, după emiterea Hotărârii Nr. 35 din 27.11.2020, cu completările aduse prin Hotărârea Nr. 36 din 04.12.2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP), prin care se interzice desfășurarea activităților de deservire în restaurante, baruri, cafenele, în intervalul orelor 22:00-07.00.

sursa: www.publika.md

Foto! Moldoveanca Xenia Deli și-a decorat spectaculos casa de milioane din Cairo
Articolul anterior
Maia Sandu spune clar: Are nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a face ordine și a scoate țara din corupție
Articolul următor
Alte articole interesante