Cluj: Un moldovean în stare de ebrietate a luat viața unui tânăr care circula regulamentar

Tânărul din Bistrița-Năsăud, care a murit aseară în accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca urma să împlinească 22 de ani în luna aprilie.

separator
Filip Barani a absolvit Liceul Tehnologic Bistrița și era proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Cluj. Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat, iar după mai bine de o oră de resuscitări, a fost declarat decesul.

Amintim că, duminică seara a avut loc un accident pe strada Horea din Cluj-Napoca. Un autoturism condus de un tânăr din Republica Moldova a intrat, în plin, în mașina unor bistrițeni care circulau regulamentar pe contrasens.

Șoferul vinovat și pasagerul din dreapta au fugit de la locul accidentului. Tânărul din Bistrița-Năsăud a fost găsit inconștient de salvatori, acesta fiind încarcerat după impact. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarându-i decesul. Mama sa a fost de asemenea prinsă între fiarele autoturismului, în urma impactului violent. Tatăl ieșise din mașină, dar ar fi făcut infarct la fața locului, din cauza șocului, scrie gazetadebistrita.ro.Serghei A. a fost dus luni la mandat, la Judecătorie, iar la intrarea în clădire, cu lacrimi în ochi, a spus: „M-am speriat. E prima dată… Eu foarte tare regret ce am făcut, îmi cer scuze de la oamenii care au rămas vii, mi-e tare greu să explic.”, a spus tânărul basarabean, potrivit observator.ro.

Moldova, una din cele mai ieftine țări unde se poate trăi. Vezi întregul clasament!
Articolul anterior
Șase studenți moldoveni s-au întors acasă din China
Articolul următor
Alte articole interesante