Cozi uriașe de mașini la intrarea în țară. Moldovenii revin acasă de sărbători

Un număr mare de mașini au stat la coadă, la intrarea în țară, aseară, 21 decembrie. Moldovenii se întorc acasă pentru a petrece sărbătorile alături de cei dragi. Potrivit Poliției de Frontieră, la punctul de trecere Leușeni, traficul s-a intensificat în ultimele zile și se menține activ, la intrarea în țară fiind înregistrat un număr mare de mijloace de transport și călători.

În ajutorul colegilor poliției de frontieră, s-a prezentat o patrulă mobilă din cadrul Direcției regionale Vest, care a facilitat informarea călătorilor, oferind suport pentru efectuarea termometriei și completarea fișei epidemiologice.

Poliția de Frontieră anunță că întreprinde toate măsurile necesare pentru fluidizarea traficului și reducerea timpului de așteptare. În acest sens a fost suplinit numărul de angajați și deschise alte piste funcționale. Călătorii sunt obligați să completeze fișele epidemiologice și să semneze declarațiile pe propria răspundere privind regimul de autoizolare, o cerință ce condiționează mărirea timpului de așteptare. Cetățenii sunt îndemnați să dea dovadă de înțelegere și răbdare la trecerea frontierei de stat.

Încă 25 de persoane, răpuse în urma complicațiilor cauzate de Covid-19
Articolul anterior
Mai multe țări anulează zborurile din și spre Marea Britanie, după descoperirea unei noi tulpini mult mai contagioase de Covid-19
Articolul următor