Coafuri 2012 Style Studio


Ion Ţurcan
Hair stylist, Style Studio

La expoziţia Beauty, care a avut loc la Moldexpo în luna martie curent, echipa Style Studio a uimit vizitatorii cu un show adevărat –  coafuri pentru ocazii 2012 – tendinţe, rafinament şi stil. Toate – ca să-ţi pună în valoare eleganţa şi frumuseţea.

Coafurile pentru ocazii sunt mai speciale şi trebuie adaptate evenimentului la care mergi. Pentru că vrei să ai o prezenţă încântătoare, există posibilităţi multiple de aranjare. Tendinţele acestui an sunt: un volum mai mare al părului, comparativ cu anul precedent; bucle cât mai dezordonate, pentru a-ţi oferi naturaleţe; se pune accent pe elemente de împletitură; iar culorile în vogă sunt blondul şi nuanţa de roşu.

Hair stylişti: Style Studio

Dacă vrei să ai o prezenţă elegantă, atunci ar fi potrivită coafura în stil country romantic. Un coc puţin dezordonat, ca să fie cât mai natural, câteva şuviţe plic care nu fac un contrast mare cu culoarea părului, un accesoriu fin, cum ar fi bentiţa subţire – îţi pun în valoare feminitatea.

Hair stylist: Nadejda Basiul

Un coc combinat cu împletitură, pune accent pe siluetă.

Hair stylist:  Rodica Ţurcan

Se foloseşte foarte mult tapajul, pentru că oferă mult volum, apoi părul îl prinzi într-un coc dezordonat.

Hair stylişti: Style Studio

O combinaţie de codiţe împletite cu tapaj şi părul de culoarea caramel cu şuviţe îţi dau un aspect tineresc şi degajat.

Hair stylist: Rodica Ţurcan

O coafură pentru naşă ar fi spre exemplu un coc combinat cu împletitură uşoară, un pic dezordonat ca să-i confere naturaleţe, iar un accesoriu îi dă eleganţă.

Hair stylişti: Style Studio

O schimbare de look o poţi face aranjând părul în buclele dezordonate, cu mult tapaj, ca să-i dea volum părului, în plus este o coafură trendy.


Hair stylist: Ion Ţurcan


Aceleaşi bucle dezordonate, plus un accesoriu delicat poate fi aranjamentul ideal pentru adolescente la seratele de absolvire.

Hair stylişti: Style Studio

Potrivite pot fi şi buclele uşoare, pentru un păr lung, plus câteva şuviţe – accentuează eleganţă prin simplitatea aranjării, oferă o alură de inteligenţă şi îţi dă mai multă încredere.

Hair stylişti: Style Studio

După cum am confirmat culoarea roşie e un trend anul acesta, o coafură executată în valuri largi, îi dă un aer natural părului, iar un accesoriu îi accentuează fineţea.


Hair stylist: Ion Ţurcan

Un aer de perfecţiune, eleganţă şi stil îţi oferă un coc foarte mare, executat impecabil, părul de culoare blond rece şi prins cu un bandou.


Hair stylist: Ion Ţurcan

Text: Snejana Ţugui
Foto: Alex Iordache
Locatie: Casa Sărbătorii

Sărbătoarea primăverii și a feminității în familia UNICA
Articolul anterior
Poartă genţi cu personalitate în această primăvară!
Articolul următor
Alte articole interesante