Coca-Cola va lansa prima băutură alcoolică

Una dintre cele mai cunoscute branduri de băuturi carbogazoase anunță lansarea primei sale băuturi alcoolice. Aceasta este în faza experimentală și va fi în curând lansată pe piața din Japonia. Potrivit The Telegraph, Compania dorește îmbinarea unei băuturi populare japoneze numită „shochu”cu apă carbogazoasă și diverse arome.

separator
Produsul va avea un conținut redus de alcool, mai multe arome – de la kiwi la yuzu – și va fi disponibil în magazinele din întreaga Japonie. Jorge Garduno, președintele Coca-Cola Japonia a declarat:

„Aceasta este o băutură la doză care conține alcool, este făcută din shochu și apă carbogazoasă, plus niște arome. Nu am mai experimentat până acum această categorie, a băuturilor ușor alcoolizate, dar acesta e un exemplu că putem explora și alte oportunități. Coca-Cola s-a concentrat întotdeauna pe băuturile non-alcoolice, iar acesta este un experiment modest al unui segment de piață”.

Conceptul de băuturi Coca-Cola cu alcool va rămâne, cel mai probabil, doar în Japonia, fără să se extindă global, datorită pieței japoneze „unice și speciale”, precizează acesta.

Sursa

Un proiect foto scandalos: „Celebrtități bolnave de anorexie”. Autorii explică de ce au subțiat corpurile vedetelor
Articolul anterior
Un dicționar online a inclus definițiile emoticoanelor utilizate în rețelele de socializare
Articolul următor
Alte articole interesante