Compania Air Moldova va recompensa pasagerii cursei Roma-Chișinău! Motivul pentru care aeronava s-a reținut

Reprezentanții companiei Air Moldova au dat explicații cu privire la motivul reținerii cursei Roma-Chișinău din data de 26 iulie curent, în care mai mulți pasageri au fost nevoiți să aștepte la bordul aeronavei care a decolat cu întârziere de pe aeroportul din Fiumicino. Reprezentanții companiei spun că reținerea cursei s-a produs în urma unui control inopinat al aeronavei de către inspectorii Autorității aeronautice din Italia. Totodată, compania a dat asigurări că nu a fost vorba despre defecțiuni tehnice ale aparatului de zbor sau alte abateri de acest fel.

separator
27779a534e2f234f7728c6437f660402c72d835a-1024x562

Iată comunicatul Companiei Air Moldova:

,,Aeronava companiei Air Moldova – Airbus A320 – a fost ieri inspectată pe Aeroportul Fiumicino din Roma de către inspectorii SAFA (Safety Assessment of Foreign Aircraft) ai Autorității aeronautice din Italia (ENAC). Aceasta este o verificare la care sunt supuse toate companiile aeriene și toate aeronavele. Acest tip de inspecție este inopinat și autoritățile aeronautice ale fiecărui stat decid când și care aeronavă să fie verificată, de obicei, în mod aleatoriu.

Menționăm că nu au fost depistate neconformități sau abateri în raport cu specificațiile manualelor tehnice ale companiei Airbus, avionul întrunind toate condițiile pentru continuarea cursei spre Chișinău în siguranță pentru pasageri, ceea ce constituie mereu cea mai mare prioritate pentru compania Air Moldova.

În acest timp, pasagerii au avut de așteptat la bordul aeronavei pe aeroportul din Fiumicino finalizarea inspecției care a durat circa 1.5 ore. Contăm mult pe înțelegerea pasagerilor și ne pare rău pentru devierea de la orarul de decolare/aterizare preconizat. Ca recunoștință pentru răbdarea de care au dat dovadă, compania Air Moldova va recompensa pasagerii cursei Roma-Chișinău din 26.07.2017”.

O prezentatoare TV din Moldova a spus adio vieții de burlăciță. S-a măritat!
Articolul anterior
Viitoarea soție a lui Nicolai Baskov a organizat petrecerea burlăcițelor, chiar de ziua ei de naștere
Articolul următor
Alte articole interesante