Compania Fly One a deschis vânzarea biletelor de avion pentru perioada de vară

Compania Fly One a deschis vânzarea biletelor de avion pentru perioada de vară, care începe din 25 martie 2018 – 27 octombrie 2018, inclusiv. În această perioadă, Compania Fly One va efectua curse regulate spre 11 destinații și anume: Paris, Verona, Parma, Veneția, Moscova (Vnukovo și Domodedovo), Sankt-Petersburg, Voronej, Dublin, Lisabona și Birmingham.

separator

Pentru pasagerii săi, Compania Fly One propune nu doar orar convenabil, dar și prețuri atractive la biletele de avion pentru perioada de vară care pot fi procurate atât pe site-ul oficial al Companiei www.flyone.md, cât și în agențiile autorizate din Republica Moldova și peste hotare.

 • Paris (Charles de Gaulle) – curse în zilele de Luni, Miercuri și Vineri
 • Verona – curse în zilele de Luni, Miercuri și Vineri
 • Parma – curse în zilele de Marți, Joi și Sâmbătă
 • Veneția (Marco Polo) – curse în zilele Marți, Joi și Duminică
 • Moscova (Vnukovo) – curse zilnice, 3 ori pe zi
 • Moscova (Domodedovo) – curse zilnice, o cursă pe zi
 • Sankt-Petersburg – curse în zilele de Luni, Miercuri, Vineri și Duminică
 • Voronej – curse în zilele Luni, și Vineri
 • Dublin – curse în zilele de Marți, Joi și Duminică
 • Lisabona – curse în zilele de Marți și Sâmbătă
 • Birmingham – curse în zilele de Sâmbătă

De menționat că, datorită calității înalte a serviciilor prestate, orarului convenabil și a prețului atractiv al biletelor de călătorie, Compania Fly One în mod sigur ocupă unul dintre primele locuri după numărul de pasageri transportați, înregistrați în Aeroportul Internațional Chișinău. În urma totalurilor anului 2017, Compania Fly One a transportat în jur de 500 mii de pasageri, fapt ce constituie 18% din volumul pasagerilor transportați prin aeroportul de bază al Companiei.

Chiar dacă Compania Fly One este o Companie tânără, serviciile acesteia au fost pozitiv apreciate și de pasagerii în tranzit care au călătorit din Federația Rusă spre destinațiile din Europa prin Aeroportul Internațional Chișinău. Volumul pasagerilor în tranzit transportați de prima Companie privată din Republica Moldova au depășit cifra de 10 mii. Începând realizarea planurilor ambițioase pentru anul 2018, Compania Fly One planifică majorarea acestei cifrei de până la 3 ori, prin conexiunile comode a curselor zilnice efectuate din/spre Moscova spre destinațiile Europene, asigurînd pasagerilor conexiuni de doar 50 minute în Aeroportul Internațional Chișinău.De remarcat este faptul că în anul 2018, Compania Fly One își va suplini parcul cu 2 aeronave confortabile tip Airbus A320, fapt ce va permite mărirea numărului zborurilor spre destinațiile operate de către Companie.

Primul cuvânt pe care îl vezi, va dezvălui partea ascunsă a personalității tale
Articolul anterior
Natalia Gordienko așteaptă cu nerăbdare vara!
Articolul următor
Alte articole interesante