Compania low-cost Wizz Air lansează șase curse noi din Iași. Care sunt destinațiile?

Operatorul low-cost Wizz Air a anunțat aduce o nouă aeronavă la Iași și adaugă șase rute noi cu plecare din Iași.

separator
Noua aeronavă Airbus A320 se va alătura flotei din Iași în august 2020, odată cu lansarea celor șase rute noi către Barcelona, Bari, Berlin Schönefeld, Londra Southend, Torino și Verona, precum și cu creșterea frecvențelor către Roma Ciampino, Bologna, Charleroi Bruxelles și Tel Aviv. Biletele către aceste destinațiipot fi deja achiziționate de pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil cu prețuri ce pornesc de la doar 119 lei RO.

“Cele mai noi rute vor conecta aeroportul din Iași cu șase orașe europene, iar alocarea celei de-a treia aeronave ultra-moderne Airbus A320 va duce la creșteri de frecvențe pe patru dintre cele mai populare servicii ale noastre către Bologna, Bruxelles, Roma și Tel Aviv. Și pentru cei care doresc să-și transforme pasiunea pentru călătorii într-o carieră, am fi încântați să-i întâlnim la sesiunile de recrutare pentru echipajelor de cabină Wizz Air”, spune Stephen Jones, Managing Director Wizz Air Hungary.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 119 aeronave Airbus A320, Airbus A321 și A321neo şi oferă mai mult de 700 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 151 de destinaţii din 44 de ţări. Wizz Air are o echipă de peste 4.500 de angajați, iar în 2018 compania ungară a transportat 37 de milioane de pasageri, scrie stirileprotv.ro.

SUA a eliminat vizele de călătorie pentru polonezi
Articolul anterior
Nenorocire la Anenii Noi. Un copil, lovit de o șoferiță după ce a coborât dintr-o mașină. Acesta a murit la spital
Articolul următor
Alte articole interesante