Complex Nou Milanin Residence – Apartamente cu reducere 10%

Compania NG Invest dezvoltă cu succes conceptul apartamentelor de înaltă calitate Milanin Residence. Un nou complex de apartamente de clasa lux în centrul capitalei va fi dat în exploatare în acest an.

separator

Doritorii de a obține siguranța și confortul unui apartament de calitate pot să beneficieze de oferta Early Booking cu o reducere de 10%.

Milanin Residence înseamnă locuințe construite cu respectarea standardelor internaționale.  Situat ultracentral pe adresa str. Zamfir Arbore 8 în zonă liniștită și cu zonă verde, un apartament în complexul de primă clasă înseamnă confort și calitate.

Cu o bogată experiență, compania NG Invest a construit complexul de lux utilizând cele mai bune materiale de construcție. La procurarea unui dintre apartamente, clientul obține o locuință ce are parte de:

–          Planificare individuală și posibilitatea de a opera anumite modificări după achiziția locuinței;

–          Pereții apartamentului sunt construiți din cărămidă și dispun de izolare fonică;

–          Izolare termică interioară și exterioară a pereților;

–          Pardoseală fără denivelări, suprafață din beton acoperită cu un strat de protecție;

–          Rezistență la cutremure;

–          Ferestrele Salamander cu șase camere ce garantează o calitate înaltă.

Milanin Residence răspunde oricăror cerințe ale unui client care știe să-și dorească toate atributele unei locuințe de vis. Complexul dispune de o ogradă de tip închis, zonă verde și parc pentru copii îngrădit și separat, astfel încât este garantată siguranța copiilor. Siguranța întregului spațiu este asigurată de camerele de supraveghere și pază, iar pe timp de noapte clădirea este iluminată în mod automat.

Întregul complexul are un design special și din clasa premium. Scara de la intrare, scările din hol, pereții și pardoseala sunt din piatră naturală, precum marmură și granit. Ascensorul SCHINDLER este produs în Elveția și funcționează fără zgomot.

Amplasat în centrul orașului, complexul locativ are în preajma sa farmacie, școală, spital, magazin, universitate, biserică, școli de limbi străine și o zonă verde.

Obține confortul și calitatea într-un complex locativ de clasa premium. 

Compania NG Invest construiește cu success trei complexe Milanin Residence (str. Zamfir Arbore 10, Colina Puskin 8A și str. Alexei Sciusev 2).

Contactează compania la numărul de telefon 0 767 999 76, pe pagina de facebook sau pe site-ul http://milanin.md.

Îndrăznește să-ți dorești ce e mai bun!

Cum arată mamele vedetelor din Rusia?
Articolul anterior
O lumânare aprinsă pentru un pacient decedat a provocat un incendiu puternic într-un spital
Articolul următor
Alte articole interesante