Comportamentul minorului ucigaș de la Orhei, pe Instagram: a spus într-un live că îl va ucide pe Mihai

Detalii noi ies la iveală despre crima de la Orhei. Dorin Chirtoacă spune că autorul omorului a anunțat într-un live pe Instagram că-l va ucide pe Mihai, transmite stiri.md.

separator

Mai mult decât atât, copilul de 14 ani consuma băuturi alcoolice, fuma, era violent și chiar purta un cuțit cu el în geantă, transmite Știri.md.

„Edis, autorul crimei de la Orhei, a anunțat într-un LIVE pe Instagram că-l va ucide pe Mihai, cu câteva ore înainte de crimă. Edis (cel încercuit în poză), la ai săi 14 ani, consuma alcool, fuma și avea o pasiunde din a fi violent și a ucide.

Anterior, el a ucis câini și pisici, prin curțile de bloc învecinate și a încercat să gâtuie o fată la tabară, cu un an mai devreme. De câteva săptămâni, cel puțin, purta cuțit cu el, în geantă. În ziua crimei este posibil să fi consumat alcool și droguri după care a apărut în acel Live făcut de un prieten al său”, spune Chirtoacă.

Acesta mai susține că potrivit unor fotografii de pe profilul de Instagram al minorului, în luna septembrie 2019, acesta împreună cu niște prieteni au consumat vodcă, whisky, cognac.

În acest context, liderul PL susține că trebuie declarată „stare de urgență de Parlament, pe problema infracționalității juvenile și a degradării din societate, în special a tineretului și introduse măsuri speciale în toate domeniile”.

„Chiar și după comiterea crimei, discuțiile pe chat între copii și tineri, sunt în afara oricăror limite. Este nevoie de intervenție urgentă și masivă!

Joi, 23 ianuarie, la ora 10:00, mergem să protestăm împotriva regimului Dodon, care a încercat să ascundă realitatea gravă, ne hrănește cu “profilaxii” și nu este în stare să gestioneze fenomenul scăpat de sub control”, a mai adăugat Chirtoacă.

Menționăm că anterior tot Dorin Chirtoacă a anunțat că băiatul omorât cu bestialitate de un minor la Orhei este fiul secretarei Organizației Teritoriale din raionul Orhei a PL.

Pe pagina de facebook, Dorin Chirtoacă a publicat mai multe fragmente din conversațiile copiilor, iar adulții au rămas șocați de limbajul acestora și felul cum gândesc.

Rușii dezvoltă deja un vaccin împotriva virusului ucigaș din China
Articolul anterior
Specie de pește, inclusă în Cartea Roșie, se vindea în piața centrală din Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante