Comunitatea de pe Instagram, șocată de moartea Nicusei. ,,Plângea și plângea într-una. Chiar nu s-a găsit nimeni s-o susțină?”

Comunitatea de influenceri moldoveni, în special cei care au cunoscut-o pe Veronica Todorova (@nicuseaa), nu-și găsesc cuvintele după decesul tinerei. Mulți au remarcat că în ultimul timp tânăra plângea deseori pe stories și nimeni n-a bănuit că aceasta era într-o depresie profundă ce avea să se sfârșească tragic.

„De multe ori am văzut-o plângând pe stories. … Îmi este milă și mă doare, pentru că avea toată viața înainte. În viața asta poți să ai de toate și popularitate, și bani, și haine, dar dacă nu ai pe cine să suni când te doare, nu ai nimic”, a spus bloggera Daniela Costețchi, pe Instagram.

Nicusea participa și în calitate de sponsor la un concurs pe Instagram pentru a-și mări comunitatea de urmăritori. Despre asta a povestit Vica Terescenco.

„Dumnezeu s-o ierte! Era una din sponsorii concursului meu. … Doamne Ferește! Și sărmana o vedeam mereu plângând în stories. Plângea și plângea… Ce chiar nu s-a găsit nimeni s-o susțină? Doamne Ferește”, a declarat influencera.

,,Morala pentru oameni – să nu vă întoarceți de la oameni când le este greu, susțineți-i, încercați să-i înțelegeți, ajutați, indiferent de orice, pentru că se ajunge la așa cazuri grave”, a mai comentat un prieten de-al tinerei.

,,И все смеялись что она играет на камеру и жалуется…. а ей помощь нужна была 😥” (toți se amuzau că joacă la cameră și se plânge.. însă ea avea nevoie de ajutor), a mai scris un internaut. ,,Uite așa arată depresia, la prima vedere nesesizabilă”.

Veronica Todorova, în vârstă de 25 de ani, a sărit în gol de la balconul unui bloc din capitală. Circumstanțele cazului urmează să fie stabilite de oamenii legii.

Tânăra bloggeriță a lăsat un bilet de adio prin care își cerea iertare de la apropiați. Aceasta locuia împreună cu prietenul ei, iar în acel moment era singură acasă. Oamenii legii au discutat cu vecinii, iar scandaluri sau certuri aceștia nu au auzit.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru a stabili circumstanțele și motivul care ar fi făcut-o să recurgă la acest gest.

Creștinii ortodocși sărbătoresc Ispasul. Ce nu ai voie să faci în această zi!
Articolul anterior
Prietenul lui Iurie Sadovnic a dezvăluit că artistul suferea de depresie: ,,A apelat la medici, a fost și tratament”
Articolul următor