Concert extraordinar susținut la București! Peste 15.000 de spectatori i-au aplaudat în picioare pe Frații Advahov!

Orchestra Fraților Advahov a susținut recent un concert grandios, plin de emoții, muzică de suflet și voci de aur! Spectacolul a avut loc la Sala Palatului din București. Concertul ,,Tradițional”, susținut pe 28, 29 și 30 septembrie, a fost organizat de Andra, cu ocazia Centenarului. Artista a fost acompaniată de Orchestra Fraților Advahov, cu care are o frumoasă colaborare de lungă durată.

separator
În cele trei zile de spectacol, Orchestra Fraților Advahov a reușit să ajungă la inimile miilor de spectatori, bucurându-se din nou de aprecierea publicului de peste Prut.
Frații Advahov au cântat alături de nume consecrate ale cântecului popular – Irina Loghin, Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu, Mioara Velicu și alte voci de excepție. Rezultatul colaborării dintre orchestră și interpreți a fost un spectacol inedit, care cu siguranță va lăsa amintiri deosebite spectatorilor și cu certitudine va intra în istorie.
Publicul a tresărit de emoție la fiecare horă, sârbă, doină, fredonând versurile melodiilor îndrăgite și dansând în sala de spectacol.
Pentru Frații Advahov, acest spectacol a fost unul grandios, la care s-a depus multă muncă și pasiune. Repetițiile au început încă la Chișinău și au decurs foarte ușor și productiv, pentru că, între Andra și Frații Advahov există o chimie atunci când se află pe scenă. Aceștia au mai avut anterior colaborări de succes, experimentând și întelegându-se chiar din priviri.Atunci când se adună interpreți talentați și instrumentiști minunați ca cei din Orchestra Fraților Advahov, rezultatele nu pot fi decât de excepție, spunea Andra într-un interviu.Cu siguranță că după acest spectacol urmează și alte concerte grandioase susținute de Orchestra Fraților Advahov atât ân țară cât și peste prut, pentru a duce cântecul popular la inima oamenilor de pretutindeni!

O familie cu trei copii vă cere ajutor! Tatăl a fost diagnosticat cu cancer, iar feciorul de 17 ani este țintuit într-un scaun cu rotile
Articolul anterior
Carmen Fit: „Dragi femei nu vă înfometați în speranța unui corp frumos. Este absolut incorect!”
Articolul următor
Alte articole interesante