Concursul de artă „Tinerii împotriva traficului de ființe umane”, câștigat de trei tinere. Iată lucrările care au fost premiate!

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a organizat Concursul de artă „Tinerii împotriva traficului de ființe umane”. Evenimentul a fost organizat în contextul marcării ,,Săptămânii de luptă împotriva traficului de ființe umane”, (18-25 octombrie 2020), precum și în scopul diminuării nivelul de vulnerabilitate a tinerilor față de fenomenul traficului de ființe uman.

separator

Acțiunea a avut ca scop sensibilizarea tinerilor și a publicului larg asupra riscurilor și consecințelor traficului de ființe umane, dar și promovarea tinerilor cu aptitudini artistice.

La concurs s-au înscris tineri care au înaintat lucrări ce reflectă opiniile și sugestiile privind susținerea și incluziunea socială a victimelor traficului de ființe umane și abilitarea acestora pentru o viață independentă. În cadrul concursului au fost înregistrate 49 dosare, care au fost examinate de către o comisie specializată în baza criteriilor stabilite în Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de artă cu genericul „Tinerii împotriva traficului de ființe umane”.

Învingătorii concursului de artă cu genericul „Tinerii împotriva traficului de ființe umane”, ediția 2020, sunt:

Premiul I – NAMGALADZE Sofia –Maria (3 000 lei);
Premiul II – VEREBCEAN Maria (2 000 lei);
Premiul III – ROȘCA Mădălina (1 500 lei). 

Pe 16 noiembrie, elevii școlilor unde vor fi amenjate secții de votare, vor rămâne acasă
Articolul anterior
Coronavirus: Vacanța de toamnă a fost prelungită în stânga Nistrului
Articolul următor
Alte articole interesante