Concursul Mărcilor Recunoscute ,,Notorium” revine cu a V-a ediție și cu un proiect nou – Notorium Wine Awards

De 5 ani Compania de Proprietate Intelectuală Intelstart oferă posibilitatea ca cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova să fie recunoscute de public prin vot on-line securizat de platforma Facebook, pe pagina oficială – Notorium.

separator

Oficial astăzi,1 septembrie, în parteneriat cu AGEPI se lansează Concursul Național al celor mai Recunoscute Mărci Comerciale din Moldova – Notorium Trademark Awards, ediția a cincea și în parteneriat cu Gustos.Life – lansarea Concursul Vinurilor Recunoscute – Notorium Wine Awards sub deviza: Fiecare merită să fie recunoscut!

La Concursul Notorium Trademark Awards se vor confrunta peste 4.500 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova, la 45 de categorii și 150 de subcategorii de produse și servicii. Participanții vor lupta pentru distincțiile aniversare (trofeu, medaliile de aur, argint și bronz) şi pentru dreptul exclusiv de a utiliza logotipul „VOTAT MARCĂ RECUNOSCUTĂ”, ce vor fi oferite învingătorilor celor 150 de subcategorii de produse și servicii, pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor. Alte beneficii găsiţi pe notorium.md.

&amp

La Concursul Notorium Wine Awards participă peste 700 vinuri, spumante și divinuri moldoveneşti, premiate pentru calitate la nivel internaţional. Aici vor fi premiate top 3 vinuri, la cele 10 categorii, cu Trofeul Notorium Wine Awards şi cu dreptul exclusiv de utilizare a stickerelor cu logotipul “VOTAT VIN / SPUMANT / DIVIN RECUNOSCUT” şi “VOTED ICONIC WINE / SPARKLING WINE / DIVIN”, pentru creşterea vînzărilor, încrederii şi loialităţii clienţilor. De asemenea învigătorii Concursului vor fi promovaţi în reţelele de supermarketuri şi magazine specializate. Alte beneficii găsiţi pe www.notorium.wine.

Distincțiile de autor pentru ambele Concursuri, sunt realizate manual de renumitul sculptor Veaceslav Jiglițchi.

Competiția se va desfășura până pe 25 septembrie curent. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă sau tip de vin în fiecare subcategorie.

Câștigătorii Concursului NOTORIUM Trademark Awards 2020 și Notorium Wine Awards vor fi premiați în cadrul Galei de premiere la finele lunii noiembrie!

O tânără de 27 de ani, cu o formă gravă de Covid-19, a decedat la Spitalul Clinic Republican
Articolul anterior
Ochelari pentru copii, cu promoţii speciale la Optica Familiei!
Articolul următor
Alte articole interesante