Connect-R si Kiss FM “Vara nu dorm”!

Vara 2012 are un slogan categoric: “Vara nu dorm”! Deja il știu toți, de la mic la mare! Putem spune ca este o adevărată legatură de generații! Este meritul lui Connect- R care a lansat un single absolut special, promovat de Kiss FM și care este numărul 1 în topuri de la începerea sezonul estival!

separator


Connect-R a demonstrat cu-adevărat că vara nu doarme! Dimineața era prezent în studioul Kiss FM Bucuresti, unde a lansat noul său album, “From nothing to something”. În seara aceleiași zile împărțea autografe  în Chișinău, la cel mai efervescent concert din capitala noastră. Ascultătorii Kiss FM au avut ocazia să fie prezenți la eveniment! Alte cateva sute de oameni au cântat și au dansat alături de Connect-R “Eu vara nu dorm, nu am somn…”!

Începând de la varianta originală, până la reggae și un soi de chill-soul, Connect-R a rupt publicul prezent la eveniment! A reușit să iasă de pe scenă doar  dupa cateva bis-uri! A avut o apariție debordantă, cu dansatori minunați, coregrafie impecabilă și culmea pentru Chișinău, programul a început la timp, spre deosebire de alte evenimente care întârzie cu cel puțin 3 ore!

Cât despre piesa care a rupt topurile vara aceasta, Connect-R a  anunțat că va avea o continuare. Cu această ocazie, interpretul a fredonat primul vers al single-lui “Summer is Gone”, piesa care va fi lansată în exclusivitate la Kiss FM în a doua jumătate a lunii august.

Connect-R a fost alături de echipa Kiss FM și a recunoscut: ii plac dulciurile din Moldova, dar fetele de la noi sunt și mai dulci. Așadar, ne-a asigurat că oricand revine cu drag în Chișinău.

Xenia Sobchak – a doua Iulia Timoşenko
Articolul anterior
Smiley asaltat de fanele moldovence!
Articolul următor
Alte articole interesante