Connect-R va deveni tătic!

Connect-R_02_03f92518d7Într-un recent interviu, Connect-R a povestit cum a cunoscut-o pe soţia lui, Mihaela, care va aduce pe lume un copil la începutul anului 2014.

separator

„Noi ne-am îndrăgostit. Eu eram în perioada când mă despărţisem de Diana. Aveam vreo 5 luni şi ceva, deşi noi din timpul relaţiei eram cumva despărţiţi neoficial. În tranzitul ăsta eu m-am îndrăgostit şi Mihaela la fel. E o blândeţe de om şi asta m-a atras foarte mult la ea. Efectiv ne-am iubit şi Dumnezeu a binecuvântat iubirea noastră. Un alt detaliu pe care nimeni nu îl ştie este că piesa asta (Tenerife – Dj Sava feat Misha.) e compusă de mine, versuri şi linie melodică. Aşa ne-am şi cunoscut, când am venit în studio să facem piesa”, a declarat Connect-R, la emisiunea „Ultima oră” la România TV.

connect-r-star-weekend11Întrebat dacă ştie care este sexul copilului pe care îl aşteaptă soţia sa, cântăreţul a precizat: „70% se spune că este fetiţă, din ce ne-a spus domnul doctor. Ne-am ataşat cumva de ideea asta şi eu, şi Mihaela. Nici ea nu s-a aşteptat să rămână însărcinată”.

Cât despre planurile de viitor, acum Connect-R visează la un singur lucru: să-şi facă o casă. „Visul meu cel mai mare e să am o casă pe pământ. Nu mă văd decât stând în curte, citind o carte sau scriind nişte versuri şi să mă uit la fiica mea şi la soţia mea cum stau şi se joacă prin iarbă”, a mai spus cântăreţul.

Ştefan Mihalache, alias Connect-R şi Misha, interpreta piesei „Tenerife”, au decis să spună „Da” în faţa ofiţerului stării civile în cadrul unei ceremonii discrete.

Angelika Varum elegantă sau extravagantă! Foto
Articolul anterior
Jay-Z știe să împartă succesul…
Articolul următor
Alte articole interesante