Connect-R va deveni tătic!

Connect-R_02_03f92518d7Într-un recent interviu, Connect-R a povestit cum a cunoscut-o pe soţia lui, Mihaela, care va aduce pe lume un copil la începutul anului 2014.

separator

„Noi ne-am îndrăgostit. Eu eram în perioada când mă despărţisem de Diana. Aveam vreo 5 luni şi ceva, deşi noi din timpul relaţiei eram cumva despărţiţi neoficial. În tranzitul ăsta eu m-am îndrăgostit şi Mihaela la fel. E o blândeţe de om şi asta m-a atras foarte mult la ea. Efectiv ne-am iubit şi Dumnezeu a binecuvântat iubirea noastră. Un alt detaliu pe care nimeni nu îl ştie este că piesa asta (Tenerife – Dj Sava feat Misha.) e compusă de mine, versuri şi linie melodică. Aşa ne-am şi cunoscut, când am venit în studio să facem piesa”, a declarat Connect-R, la emisiunea „Ultima oră” la România TV.

connect-r-star-weekend11Întrebat dacă ştie care este sexul copilului pe care îl aşteaptă soţia sa, cântăreţul a precizat: „70% se spune că este fetiţă, din ce ne-a spus domnul doctor. Ne-am ataşat cumva de ideea asta şi eu, şi Mihaela. Nici ea nu s-a aşteptat să rămână însărcinată”.

Cât despre planurile de viitor, acum Connect-R visează la un singur lucru: să-şi facă o casă. „Visul meu cel mai mare e să am o casă pe pământ. Nu mă văd decât stând în curte, citind o carte sau scriind nişte versuri şi să mă uit la fiica mea şi la soţia mea cum stau şi se joacă prin iarbă”, a mai spus cântăreţul.

Ştefan Mihalache, alias Connect-R şi Misha, interpreta piesei „Tenerife”, au decis să spună „Da” în faţa ofiţerului stării civile în cadrul unei ceremonii discrete.

,,Apocalipsă: case distruse, câini infometați și niciun om”. Cum arată astăzi stațiunea ucraineană Zatoka

Pe rețelele de socializare din Ucraina au apărut imagini cu stațiunea îndrăgită de moldoveni, Zatoka. Case distruse, mulți câini și nici un om, cel puțin aceasta a fost concluzia unui bărbat care a fost la fața locului.

Din imaginile publicate pot fi observate mai multe clădiri distruse și un Aqua Park. De menționat că în imaginile video nu a fost văzută nici o persoană. „Apocalipsă, aici nimeni nu este, nimeni nu trăiește”, a reacționat autorul imaginilor. „Pe aici nu se merge”, a adăugat un alt bărbat, conform www.newsmaker.md.

„Dacă vreți să vedeți cum va fi pe timp de apocalipsă, iată așa doar câini vor fi, oameni nu vor fi. Data viitoare le voi aduce mâncare. (…) Nici un om, nici un magazin. Trebuie să iau produse și să vin aici”, a menționat autorul imaginilor.

Odesa a fost o destinaţie preferată de vacanţă pentru mulţi moldoveni înainte de izbucnirea războiului. În ianuarie 2023, UNESCO a plasat centrul istoric al oraşului Odesa pe lista patrimoniului mondial aflat în pericol.

De la începutul conflictului, Odesa a fost bombardată în mod repetat de forţele ruse.

O statuie a celebrei morse Freya a fost dezvelită la Oslo

O sculptură în bronz a morsei Freya, care devenise vara trecută o atracţie populară în fiordul Oslo din Norvegia înainte să fie eutanasiată din cauza îngrijorărilor privind siguranţa publicului, a fost dezvelită sâmbătă pe un mal al portului Marina Kongen din capitala norvegiană, relatează Digi24.

Sculptura în mărime naturală a tinerei femele care cântărea 600 de kilograme, întinsă pe o parte, a fost instalată nu departe de locul în care Freya, în timpul vieţii, atrăgea mulţimi de curioşi care o priveau în timp ce se urca pe bărcile din fiord pentru a sta la soare şi pentru a dormi.

Autorităţile norvegiene au ales să eutanasieze morsa în august, spunând că se tem ca animalul să nu se simtă stresat de anumite gesturi şi să reprezinte astfel o ameninţare la adresa publicului care nu a păstrat distanţa în pofida avertismentelor.

Decizia a stârnit un val de emoţie în Norvegia unde animalul devenise popular şi o campanie lansată pe internet a permis strângerea a peste 25.000 de dolari pentru realizarea unei sculpturi a morsei Freya, a declarat organizatorul campaniei, Erik Holm.

„Am început (această campanie) pentru că sunt furios în legătură cu modul în care Departamentul de Pescuit şi statul au gestionat această situaţie”, a declarat el, înaintea dezvelirii sculpturii realizate de Astri Tonoian.

„Dincolo de întrebările legate de Freya, trebuie să ne întrebam cum tratăm animalele şi natura. Trebuie să ne gândim la relaţia noastră cu fauna sălbatică”, a mai spus el.

Freya, a cărei vârstă a fost estimată la aproximativ cinci ani, fusese văzută în Marea Britanie, în Olanda, Danemarca şi Suedia înainte de a alege să petreacă o parte a verii în Norvegia. Morsa este o specie protejată care trăieşte în general la latitudini mai nordice, pe teritoriile arctice. Morsele nu atacă oamenii în mod normal, dar pot reacţiona agresiv dacă se simt ameninţate.

Un copil, atacat de rechin pe o plajă preferată de turiști. Decizia luată de autorități

Mai multe plaje din North West Cape, Australia de Vest, au fost închise temporar după ce un băiat de 11 ani care practica snorkeling a fost rănit în urma unui presupus atac al unui rechin, a relatat presa locală.

Rechinii de la A la Z și cum să nu-ți fie frică de ei

„DPIRD recomandă să fie închise plajele între Pilgramunna şi Bloodwood Creek în Cape Range National Park lângă Exmouth din cauza unui incident cu un rechin”, a precizat sâmbătă Surf Life Saving WA, scrie DPA, citată de Agerpres.

DPIRD a primit o informare referitoare la un practicant de snorkeling rănit într-un posibil atac al unui rechin în largul Kurrajong Campground din Cape Range National Park sâmbătă, aproximativ la ora 15:00 (07:00 GMT).

Aproximativ în acea perioadă, Surf Life Saving WA a raportat că un rechin a fost zărit în zonă la doar un metru de ţărm.

Publicaţia locală Perth Now a relatat că este vorba despre un băiat de 11 ani. Potrivit publicaţiei, nu se cunosc informaţii despre gravitatea rănilor, dar se crede că nu îi pun viaţa în pericol. A fost transportat sâmbătă noapte la un spital din Perth, la circa 1.300 de kilometri sud, cu ajutorul Royal Flying Doctor Service.

Săptămâna trecută, un practicant de surf de 23 de ani, Max Marsden, a fost muşcat de braţ de un rechin cu lungimea de 1,5 metri în apropiere de Geraldton, la circa 800 de kilometri sud de Exmouth, şi a reuşit să scape după ce a lovit rechinul în mod repetat.

Angelika Varum elegantă sau extravagantă! Foto
Articolul anterior
Jay-Z știe să împartă succesul…
Articolul următor