Consulatul României la Bălți și-a suspendat activitatea după ce au fost depistate cazuri de Covid-19 în cadrul instituției

Consulatul General al României la Bălți anunță că, având în vedere faptul că, la nivelul oficiului consular, există cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, activitatea de lucru cu publicul a fost suspendată începând cu astăzi, 27 septembrie.

„Vă asigurăm pe această cale că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară. Măsura suspendării activității cu publicul este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului. Întrucât este în desfășurare o anchetă epidemiologică a Centrului de Sănătate Publică Bălți, vă vom ține la curent, prin intermediul site-ului oficiului consular și al paginii noastre de Facebook, despre măsurile luate și despre data la care ne vom relua activitatea cu publicul. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în anunțul postat de Consulat. 

Prezentatoarea TV din Rusia, Larisa Guzeeva, internată în stare gravă cu suspiciune de Covid-19
Articolul anterior
Moldoveanca Concordia Butnari a obținut medalia de bronz la Campionatul European din Finlanda
Articolul următor
Alte articole interesante