Contractul individual de muncă va putea fi suspendat pentru o perioadă de doi ani pentru unii angajați

Astăzi, Parlamentul a adoptat un proiect de lege pentru modificarea și completarea Codului Muncii. Modificarea ține de majorarea termenului în care poate fi suspendat un contract individual de muncă.

separator

Înlesnirile aprobate nu sunt valabile pentru orice angajat, ci doar pentru cei care au la îngrijire un copil cu dizabilități. Astfel, concediul de îngrijire a copilului cu dizabilități se majorează de la un an, până la doi ani.

Proiectul de lege a fost susținut de către 53 de deputați.

Lupte între armata rusă și mercenarii Wagner pe autostrada care leagă Rostov de Moscova

Aviația rusă a bombardat autostrada M-4, care face legătura între Rostov și Moscova, folosită de mercenarii Wagner în drumul lor spre capitala Federației Ruse, a declarat un oficial de la Kiev, care citează surse media rusești. Conform unor informații încă neconfirmate oficial de autoritățile ruse, armata rusă folosește aviația pentru a lovi convoaiele Wagner, în ciuda traficului auto intens și a faptului că pe acest drum se află multe mașini civile. Pe rețelele sociale au apărut inclusiv imagini cu un avion A-26 al armatei ruse, doborât în zona Voronej, conform digi24.ro.

Ambuteiaj pe autostrada M-4 între Voronej și Moscova

De alfele, conform GeoConfirmed, cel puțin un convoi de trupe Wagner a fost localizat în apropiere de acest oraș, aflat la circa 460 de kilometri de Moscova.

Mercenarii Wagner controlează deja total orașul Rostov, după ce au preluat controlul aeroportului și al comandamentului armatei ruse din regiune.

Purtăm ie cu mândrie! Angajații de la frontiere, în port popular de Ziua Internațională a iei

Angajații Poliției de Frontieră au întâmpinat într-un mod deosebit călătorii la trecerea frontierei de stat. Pentru câteva ore, uniforma de serviciu a fost înlocuită cu ia tradițională, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Astfel ne amintim de tradiţia noastră, moştenită din străbuni.

Astăzi, 24 iunie, este ziua când valorificăm patrimoniul național, prin promovarea cămășii tradiționale ca piesă vestimentară specifică regiunii noastre.

Sărbătoarea „cămăşii cu altiţă”, cum mai este denumită IA, a fost iniţiată în anul 2013 de comunitatea La Blouse Roumaine și a ajuns să fie recunoscută în întreaga lume.

Accident groaznic la Ungheni. Un tânăr de 23 de ani, fără permis, a tamponat un copil de 12 ani. Ambii au decedat

Polițiștii din Ungheni au fost sesizați aseară, în jurul orei 23.00, precum că pe traseul local Chirileni-Bușila s-a produs un accident rutier.

Preliminar, la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 23 ani, locuitor al raionului Ungheni, fără a deține permis de conducere, fiind la ghidonul unei motociclete, s-a tamponat cu viteză într-un biciclist, un minor de 12 ani, ce se deplasa în direcția opusă.

În urma impactului, ambii conducători au decedat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cum arată femeile obișnuite în ținute asemănătoare cu cele purtate de Kim Kardashian?
Articolul anterior
Video!!! Gemeni nou-născuți aruncați la gunoi
Articolul următor