Copii cuminţi cu vedete părinţi, ediția a III-a!

De ziua copiilor, vedetele autohtone împreună cu odraslele lor au susţinut un concert inedit în incinta Palatului Naţional. Artiştii au avut emoţii duble, atât pentru ei, cât şi pentru micile lor vedete.

separator


Micuţii interpreţi au strălucit pe scenă alături de părinţii lor şi au avut o prestaţie muzicală de excepție. Aceştia au primit cadouri şi flori de la prieteni, colegi şi rude.

Chiar dacă pentru unii artişti este o exlusivitate să apară în scenă însoțiți de copii lor, iar pentru alţii dimpotrivă, cert este că toţi au avut emoţii uriaşe, mai ales Aura, una dintre organizatoarele acestui spectacol.

Aura: „Emoţiile mele sunt duble pentru că îmi fac griji nu numai pentru copiii mei, dar şi pentru tot spectacolul, mai ales că anul acesta participă nu doar interpreţi, dar şi oameni de televiziune sau prezentatori.”

Ideea acestui concert a venit de la o sugestie banală, de a satisface curiozitatea moldoveanului, print-un concert în care artiştii să cânte împreună cu micuţii lor,  asfel aflând cine sunt micile vedete şi ce vârstă au aceștea.

Aura: „Un bun prieten al familiei noastre ne-a dat această idee când ne gândeam ce proiecte să mai facem. Pornind de la ideea  că moldovenii sunt firi curioase și  vor să știe cum sunt copiii vedetelor autohtone.”

Chiar dacă au avut o prestaţie în scenă de notă zece, nici unul din copiii Aurei nu vrea să devină interpret.

„Când voi fi mare vreau să devin actriţă, pompier sau poliţistă”, a spus Lory, pe când Bety vrea să devină balerină, frizeriţă sau dansatoare.

Pentru această zi specială pe care copiii o aşteaptă cu nerăbdare un an întreg, interpretul Adi împreună cu feciorul său Valentin, au pregătit o piesă în exclusivitate pentru spectacolul dedicat celor mici. Artistul este mândru că piciul său a moştenit acest talent de la el şi că sunt o echipă perfectă pe scenă. Dar cu toate acestea a avut emoţii duble, atât pentru el, cât şi pentru mica vedetă.

Adi:“Împreună cu Vali emoţiile sunt mai mari, nu îmi fac emoții doar pentru evoluția  mea, dar şi pentru el. I-am descoperit talentul de interpret, după ce fredona prin casă, melodiile cântate la Tv şi de pe paginile web. Şi am decis să-l punem la o încercare, să vedem dacă ţine sau nu ritmul notelor muzicale. Până una alta se descurcă binişor, mai târziu vom vedea, sperăm ca programul şcolar să nu-i dea peste cap planurile muzicale. La piesa din această seară am muncit mai bine de 3 luni, acum o lună am „scos-o din cuptor” şi astăzi îi facem  premiera absolută aici la Palatul Naţional”.

Şi micile vedete au pretenţii la capitolul vestimentar.

Adi: „Cel mai greu a fost să alegem ţinuta lui Valentin, chiar dacă este micuţ, este un tip pretenţios, atunci când vine vorba de haine. Într-un final, soţia şi Dna Lilia, şefa studioului în care activeză Vali, i-au ales o ţinută pe măsură, care s-a combinat perfect şi cu ţinuta mea”.

Din meniul pieselor săltăreţe şi pline de voie bună nu a lipsit nici muzica populară. Igor Cuciuc alături de mica vedetă Andreea, au cântat şi au dansat de au „rupt” scena Palatului Național, încât au ridicat toată sala în picioare. Interpretul a avut emoţii mai mari pentru fiica lui, decât pentru el şi a fost un examen trecut cu brio de amândoi.

Igor Cuciuc:“Am avut emoţii mai mari ca fiică-mea, pentru că îmi făceam griji să nu uite cuvintele şi să nu greşească gesturile. Dar vreau să spun că ea s-a prezentat mai bine, a făcut totul foarte frumos şi a dansat aşa cum am învăţat-o. Pentru mine a fost un examen foarte important. Copilul mai mult de 2, 3 ori nu repetă o piesă, o păcăleam că mergem la distracţii şi aşa mai cânta o dată. E mai complicat să lucrezi cu copiii, dar sunt mândru că a însuşit piesa din primele 3 repetiţii”.


Concertul „Copii cuminţi cu Vedete părinţi” se află la cea de-a treia ediţie, iar organizatoarele, Nona Marian şi Aura se străduiesc în fiecare an să facă din acest eveniment un adevărat spectacol pentru toţi copiii.

Text: Cristina Mihalachi

Indiana: “Ador bucătăria italiană”
Articolul anterior
Copii cuminţi cu vedete părinţi, ediția a III-a!
Articolul următor
Alte articole interesante