Copii Getei Burlacu într-o vacanță de succes

20130628022641Elvira și Sebastian Burlacu, copiii interpretei Geta Burlacu, au avut parte de o vacanță plină de soare, mare și succese pe plan muzical.

separator

Săptămna trecută Elvira și Sebi au participat alături de ansamblul de chitariști Ciacona, de la școala muzicala ”A. Stârcea” (prof. Valentina Cîsa și Lilia Basarab), la Festivalul Internaţional „Soare – Bucurie – Frumuseţe”. Concursul s-a desfășurat în oraşul bulgar, Nessebar, în perioada 15-19 iunie.

Acest concurs a fost unul cu emoții maxime pentru copiii Getei Burlacu, dar și mai mai mult pentru interpreta care a rămas acasă.

20130628022648”Știu că nu sunt mici, dar oricum am avut emoții mari că nu eram alături. S-au descurcat însă foarte bine și s-au mai odihnit fără supravegherea noastră. Au avut parte de disctracții, emoții frumoase, exact de ce este nevoie pentru o vacanta deosebită. Totodată au muncit mult și asta s-a merita”, a comunicat pentru unica.md, Geta Burlacu.

Colectivul din care fac parte copiii Getei Burlacu a cucerit juriul reușind să obțină locul 1. Un succes sigur, ținând cont că la concurs au participat mai mult de 4 mii de tineri din diferite ţări, precum: Polonia, Bulgaria, Ucraina, Romania, Moldova. Elvira a impresionat prin prestațiile sale la chitară, dar și la pian. Siguranța și mândria,  Elvirei a fost și prezența fratelui său mai mic – Sebastian. Mezinul familiei Burlacu, Sebi, este cel mai mic membru al ansamblului.

Succesele bine meritate au fost completate și cu odihnă pe măsură. Astfel, Elvira și Sebi Burlacu au gusta din plin vacanța de vară, având parte de valuri fierbinți ale mării, sare și succese muzicale.

Vezi mai jos cum s-au prezentat copiii talentați ai Getei Burlacu în Nessebar!

Cea de-a doua căsnicie: 4 argumente pentru care va fi mai fericită decât prima
Articolul anterior
Constantin Moscovici în postură de ginecolog!
Articolul următor
Alte articole interesante