Copiii soților Măruță, transformați în troli rock stars pentru o reclamă

Copiii soților Măruță se bucură de o foarte mare popularitate în mediul online, iar recent au filmat o reclamă pentru care au fost transformați în troli rock stars.

separator

David și Eva au filmat prima lor reclamă. Una cu totul inedită realizată împreună cu un regizor din Islanda pentru un cunoscut hypermarket. Cu ocazia filmărilor, cei mici au fost transformați în troli rock stars. O experiență de care s-au bucurat din plin, după cum au dezvăluit chiar Andra și Cătălin Măruță.

 

„Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?”, a scris Andra, pe reţelele sociale.

„Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze. Vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”, a scris și Cătălin Măruță. Vezi video.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Copiii mă învață în fiecare zi ce înseamnă bucuria de a învăța ceva nou și ambiția de a reuși. Ei au fost încântați de propunerea de a intra în rolul unor personaje din Trolii și, pentru că erau pasionați, s-au purtat ca niște actori profesioniști, nu au dat semne de oboseală sau de plictiseală. Așadar, au făcut acest clip ca niște adevărați actori pentru a vă spune tuturor că începe campania Trolls în Carrefour și puteți găsă colecția de jucării și magneți în toate magazinele. A fi copil este o superputere! #provocareaTrolilor #carrefourromania

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

sursa

Mită de 300 de euro de la șoferi aflați în stare de ebrietate. Șapte polițiști, cercetați penal
Articolul anterior
Coronavirus: încă 1.022 cazuri, confirmate în Moldova
Articolul următor